auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pon 15 Cze, 2009
ja tez o swojego psa walczylem i jezdzilem po lekarzach,
dobre jest to ze jest mloda i to wszystko jej uchodzi na sucho bo organizm mlodziutki etc.
I tak trzeba sie cieszyc chwilą, tym co jest teraz a nie martwic sie na zapas.
_________________ Samochody to ZUO!
Czesio [Usunięty]
Wysłany: Pon 15 Cze, 2009
Dokładniej eM dobrze napisał , trzymaj sie Marcel i nie przejmuj , najważniejsze ze Ona jest szczęśliwa !!!
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Wto 16 Cze, 2009
Nie wierz tez za bardzo weterynarzom...
Moj pies miał juz nigdy nie chodzic, nie dawali mu wogóle szans. A teraz biega i skacze.
Dbaj o nia, opiekuj sie jak najlepiej, a napewno jakos to bedzie. (przyjmniej trzeba w to wierzyc)
_________________ ...
Marcel [Usunięty]
strick tez nie wierzyłem, dlatego bylismy u 3!!!! róznych i nie mówiliśmy co jest grane....
auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
Marcel ja moge Ci polecic moim zdaniem najlepsza klinike weterynaryjna w W-wie www.elwet.pl . Czynna cala dobe a specjalistow maja naprawde chyba najlepszych w W-wie. Sggw sie nawet do nich nie umywa. Przez cale moje zycie towarzysza mi rozne zwierzeta i tylko na tej lecznicy nigdy sie nie zawiodlem.
ziom, ale trochę przesadziłeś. połowa weterynarzy w Polsce skończyła SGGW to jak byś powiedział że w przychodni Akademii Medycznej w Wawie są słabi lekarze
ale warto zasięgnąć jak najwięcej opinii. potem niech ją najlepiej prowadzi jeden lekarz.
KonradMK napisał/a:
ziom, ale trochę przesadziłeś. połowa weterynarzy w Polsce skończyła SGGW to jak byś powiedział że w przychodni Akademii Medycznej w Wawie są słabi lekarze
ale warto zasięgnąć jak najwięcej opinii. potem niech ją najlepiej prowadzi jeden lekarz.
moze masz racje, ale ja mowie o klinice malych zwierzat na SGGW. Nie wiem czy sie dobrze rozumielismy.
Dla przykladu moge Ci powiedziec, ze u mojego ex rothweilera, w klinice malych zwierzat na sggw stwierdzili ze ma padaczke. Zrobili mu rendgen i upewnili sie ze to padaczka. Ale za ja nie jestem latwowierny pojechalem do nastepnej kliniki, i okazalo sie ze na zdjeciu zrobionym na SGGW dr w elwecie zobaczyl narosl na czesci ledzwiowej kregosluba, ktora powodowala niedowlad czesci tylnej psa. Gdyby nie on moj pies meczylby sie jeszcze pewnie jakis czas a niestety dla niego nie bylo juz ratunku.
to jest jeden z chyba 5 przykladow ktore moge podac o sggw.
KonradMK napisał/a:
rozumiem. w Klinice na SGGW pewnie 90% to stażyści i mają słabe doświadczenie.
wlasnie dokladnie o to mi chodzilo.
Marcel [Usunięty]
eh co kraj to obyczaj ...... Hubert z Europcaru na terriery szkocki .... Championy i MEGA mi np. odradzał ELWET ale u nich też byłem i tam była 1wsza diagnoza tylko nieładnie się zachowali z badaniem na ktore byliśmy umówieni ... 1,5tyg czekaliśmy i 2h przed zadzwonili, żebyśmy nie przyjeźdzali i mamy się umówić na następne .... jak się chciałem umówić odrazu to Pani powiedziała,żeby zadzwonić za tydzień
Marcel 08 napisał/a:
eh co kraj to obyczaj ...... Hubert z Europcaru na terriery szkocki .... Championy i MEGA mi np. odradzał ELWET ale u nich też byłem i tam była 1wsza diagnoza tylko nieładnie się zachowali z badaniem na ktore byliśmy umówieni ... 1,5tyg czekaliśmy i 2h przed zadzwonili, żebyśmy nie przyjeźdzali i mamy się umówić na następne .... jak się chciałem umówić odrazu to Pani powiedziała,żeby zadzwonić za tydzień
szok... ja nie moge na nich zlego slowa powiedziec.