auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Wto 16 Cze, 2009
Stf napisał/a:
siema napisał/a:
Stf, jak idziesz dać w mordę jakiemuś menelowi, to najlepiej żebyś był trzeźwy- wtedy jesteś wkurzony i jest większe prawdopodobieństwo, że mu wklepiesz
na razie naklepałem 3 pod rząd nie schodząc poniżej 2 promili...
No i dobrze Ale zerknij sobie na wartości ATT i DEF w zakładce Walcz, gdy jesteś trzeźwy i nawalony.
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
hahahah tak go uchlałem 6.45‰
hahaha i komentarz Jesteś w niebezpieczeństwie!
Szpital
Osiągnąłeś granice 4 promili, gratulujemy, jesteś na granicy śmierci. Masz dwie możliwości dalszego postępowania. Możesz poczekać aż twoje promile spadną do przyzwoitego poziomu i zostaniesz wypisany ze szpitala albo dasz sobie wypłukać żołądek, co bez ubezpieczenia zdrowotnego jest bardzo drogie.
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
Czesio [Usunięty]
Ha opłacało sie zbierać puszki 85 zł do Przodu !!!!
jakie puszki? zrobiłem 50 datków w 10min i 240pln do przodu
_________________ 0-1
Czesio [Usunięty]
jezeli idziesz zbierać puszki , masz to w "akcjach" to one się same nie sprzedają są w inwentarzu i możesz ich sprzedać ile chcesz tylko musisz mieć coś lepszego niż kubek na pieniądze