auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Wysłany: Czw 18 Cze, 2009 106 vs golf
bylem dzis u tunera pokazac mu jak jezdzi 106 na zrobionej przez niego glowicy
przejechal sie stwierdzil ze wkreca sie, ale sa mega krotkie biegi i jego golf jest szybszy.
mysle ok. przejechalem z nim jego golfem* 1, 2, 3 chyba 4... jak to zapier... mysle
dawno nie jechalem takim autem. do tego na prawym w golfie masakrycznie czuc
predkosc... idzie fest i nawet marcela subaru na mnie takiego wrazenia nie zrobilo
choc tez jest szybkie ale nie czuc w nim tak bardzo predkosci....
*golf - MK1 2.0 16v, ok 850kg, shamowane 176KM - moc duzo wieksza niz u mnie,
waga minimalnie wieksza
jednak.....
do domu wracalismy ta sama droga.... i 1, 2, 3 ty ty ty ty ty ty i jestem rowno z golfem
i tak kilka razy, zawsze wynik ten sam... do konca 4tego biegu bylo z pol dlugosci dla golfa...
moje auto przejechalo 200 km od zlozenia, glowica jeszcze przed dokreceniem, zawory
przed wlasciwym ustawieniem, silnik nie wystrojony... WNIOSEK... zastanawiam sie kiedy
mi sie skonczy silnik tu5j2 rulez....
pozniej nie bylo juz tak rozowo
106 vs 306 (pusto w srodku, 1 kubel, 3.0 v6 na kompresorze) ze 4, 5 dlugosci dla 306 na V
106 vs wrx sti w budzie po 2003 - do konca trojki sie nie wstydze jakas nie duza
przewaga sti z dlugosc moze 1.5, na V ze 3, 4 wyraznie mniej niz z 306
za to przed wczoraj
106 vs 200sx - 1.8T - 1 odjezdzam, 2 odjezdzam jeszcze bardziej, w polowie 3 odpuszczam
bo nissan jest juz kilka dlugosci za mna zdziwilem sie jak gosc powiedzial ze to 1.8T
bo jechalo jak 1.8 NA. jechalem jeszcze z innym 200sx - wynik identyczny.
auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Pią 19 Cze, 2009
widzę, że byleś na streetrejsingowym krakowskim ca.rgo
gratulacje za podjęcie 'walki'
ps.
golf śmietnikowo wygląda, ale jeździ zdrowo. oczywiscie jak już złapie przyczepność - I like
ps2
prpoponie spotkać się w przyszłą środę albo czwartek (tak wiem większość będzie na polskim chlać) no ale ten, musimy się w przyszłym tygodniu zobaczyć i już!
auto: 106 ITB, ///M3
golf nawet trakcje mial ok
jestem za choc nasze car.go wooooow co sie tam dzieje... pierwszy raz odwiedzilem...
tlumy...tatowie z dziecmi... turbo dzifki... kibice jak na prologu... moze w jakims
ustronnym miejscu sie spotkamy :)
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
to jest ponad 200KM/t, zaaaajebiście dużo!
wrazenie na mnie ten golf zrobil duze (choc to ze trzymam sie jego zdezaka zrobilo
jeszcze wieksze.. jaram sie). kurcze masakra. silnik tam zrobiony jest na seryjnych
walkach, glowica, kolo zamachowe, wydech, strojenie...
auto: Sitroen
a na papierze - ile waży Twój fur i ile ma mocy?
no kurde - 177KM/t, jak w Bartowej delcie mniej więcej... Strasznie Ci to morduje, strasznie!