auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Pią 12 Cze, 2009
Dobra tylko nie smiac sie ze mnie Co to i do czego to??
Skoro na przyklad mam juz poliuretany i jakies tam wzmocnienia?? teoretycznie wszystko git w belce to do czego to sluzy??
Pytam powaznie bo nie wiem.
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
michool_vt napisał/a:
mam w paint zrobiony nie mam autocada zaisntalowanego, ale jak trzeba to sie poswiece i go zainstaluje
Jeśli będę to miał w Autocadzie pyknięte, to wysyłam to do firmy i oni na podstawie rysunku podają cenę. No i jest o tyle taniej że nie muszą robić rysunku za który sobie nie mało liczą. Całość cięta piłą wodną.
auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Cytat:
Dobra tylko nie smiac sie ze mnie Co to i do czego to??
Skoro na przyklad mam juz poliuretany i jakies tam wzmocnienia?? teoretycznie wszystko git w belce to do czego to sluzy??
Pytam powaznie bo nie wiem.
to jest część na wahaczu, jezeli masz poliuretany zalozone to: (patrz rysunek)
GeKo napisał/a:
michool_vt napisał/a:
mam w paint zrobiony nie mam autocada zaisntalowanego, ale jak trzeba to sie poswiece i go zainstaluje
Jeśli będę to miał w Autocadzie pyknięte, to wysyłam to do firmy i oni na podstawie rysunku podają cenę. No i jest o tyle taniej że nie muszą robić rysunku za który sobie nie mało liczą. Całość cięta piłą wodną.
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
dzieki michal za info
poprosze 2 sztuki
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Pon 22 Cze, 2009
dobra już wiem co i jak
po pierwsze - myślałem że będzie taniej..
po drugie - na gotowa to będzie koło 130zeta za sztukę
po trzecie - ja w to nie wchodzę
po czwarte - jak ktoś jednak chce poliuretan to można wysłać starą zużyta gumę tutaj -> http://polibusze.istore.pl/ za 70zł/sztuka regenerują, a dokładniej to wypalają gumę, piaskują element metalowy i zalewają nowa tulejkę poliuretanem
jakbyście to robili to mówicie jaki chcecie twardości poliuretan i sprawdźcie średnice wewn tulejki jaka wam wsadzili ( ma byc 17mm) u mnie nie trafili... było 17,5mm