auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Śro 24 Cze, 2009
tak stejdz z wahaczami będzie na pewno spoko zobaczymy co zdziała ten przedni jak będzie źle to wrzucę z powrotem ten cienki jak będzie dobrze to będziecie błagali o wybaczenie
Ostatnio zmieniony przez kubas Śro 24 Cze, 2009, w całości zmieniany 1 raz
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
szczerze mówiąc nie wiem jak się prowadzi Twój pug, wyczuj to sam najlepiej; u mnie na pewno (na fabrycznych stabi z gti, ale z przesuniętym do przodu środkiem ciężkości) nieco (nieco!) grubszy przód by poprawił czasy.
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
hmmmm dosc mocno sie wygina samochod. ale tak to w zakrecie jesli go nie sprowokuje to nie jest ani pod ani nad sterowny Na pewno bardzooooooooooooo brakuje tego negatywu z przodu
hmmmm dosc mocno sie wygina samochod. ale tak to w zakrecie jesli go nie sprowokuje to nie jest ani pod ani nad sterowny Na pewno bardzooooooooooooo brakuje tego negatywu z przodu
Jeśli idziesz w charakterystykę typowo torową to plan jest raczej dobry, tylko że gdzie tak na prawdę to wykorzystasz... ? Spróbować zawsze można, najwyżej przedni zamienisz spowrotem na serie gti, tył grubszy i będziesz robił tak: http://www.youtube.com/watch?v=JQMQkMvRG3I
Ja nie mówię o tym że inwestowanie w zawias jest złe, bo sam jeżdżę silnikiem serią, a robię zawias, tylko taka charakterystyka... Z tym że cholera wie co z tego wyjdzie, może będzie w sam raz.
auto: mam
silnik:: też
moc: 72.5km Pomógł: 46 razy Dołączył: 20 Kwi 2009 Skąd: SY
Wysłany: Czw 25 Cze, 2009
wyjdzie na to jak pisałem na początku hehe, chyba że odczujesz mega różnicę i będzie git. ja na twoim miejscu nie brał bym pod uwagę czy tor czy sror, poprostu rób i próba. przypasi to git, jak nie to wydupc to i tyle..:) sam ocenisz i nie pytaj się o wszystko bo to nie zawsze wychoszi