auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 26 Cze, 2009 Mondeo vs Impreza STi
Poniewaz powoli kończy się sława Mondeo (czyt. szybko zblizaja sie jego ostatnie tygodnie), dzisiaj wracajac od strony mazur postanowilem troche go przedmuchac. Musze przyznac ze mialem jakis taki fajny dzien do upalania i przede wszystkim jechalem bez anteny CB.
Juz pod Radzyminem (jeszcze przed obwodnica) na tym nowym odcinku drogi zblizylem sie do niebieskiego STI. Jadac na zderzaku wylaczylem A/C i czekalem na rozwoj sytuacji. Jadac za nim od jakos 18. km/h zaczelismy napierac w opor (tak wiem on sie pewnie nie scigal ale co tam). Przy okolo 22x juz STI nie odjezdzal a ja czulem moc w jajkach. STI na prawy a ja powoli ale to powoli zaczalem go wyprzedzac. Mysle ze tak do 23x jeszcze STI jakos ciagnelo. Niestety pozniej juz bylo gorzej (dla niego oczywiscie) - w mondziaku prawie zamknieta szafa (26x).
Jestem w szoku bo myslalem ze sie nawet nie utrzymam.
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Pią 26 Cze, 2009
Suuuper.
Widzialem zdjecie jakie dostalem od bad-iego
Na szafie ponad 220km/h i podpis: "szybszy od Loeba"
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
Przecież to na rolach bylo jakby zrobil foto tak,ze widac jak sie rozmazuje dookola wszystko to ok a tak to widac,ze na hamowni byl i foto cyknal
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
no co???
o co ci chodzi?? 120 bylo??