zawsze mnie to zastanawia - co jest przyczyną tego że się je zdejmuje? Jak by były na filmie to co by sie stało?
gdyby np. był dzwon i filmik był w necie to ubezpieczalnia mogłaby wyczaić i odmówić wypłaty odszkodowania...
Albo ktoś z fiata mógłby zobaczyć i gość by utracił gwarancję za uzywanie samochodu w sporcie
Ja widzę ewentualnie takie powody... innych nie mogę znaleźć
auto: mam
silnik:: też
moc: 72.5km Pomógł: 46 razy Dołączył: 20 Kwi 2009 Skąd: SY
Wysłany: Wto 07 Lip, 2009
eM napisał/a:
kradziez
wyobrazcie sobie ze wpakowaliscie duzo kasy w auto i ktos was namierzy po tablicach
i to są konkrety LOL
rabarbar [Usunięty]
eM napisał/a:
kradziez
wyobrazcie sobie ze wpakowaliscie duzo kasy w auto i ktos was namierzy po tablicach
A w ogłoszeniach o sprzedazy tez z tego powodu zakrywają tablice??Przecie i tak jest napisane skad jest auto a jak nie ,to mozna zadzwonic i grzecznie spytac.Zawsze mnie zastanawia po kiego chuya takie zabiegi
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
i tak ogromna czesc ludzi mieszka w innym miejscu niz jest zameldowana, a mlodzi to chyba wszyscy wiec nikt Cie po tablicach nie namierzy aczkolwiek jest to jakis argument.
najbardziej sklanialbym sie do tego co napisal Anjas ale nie wydaje mi sie zeby akurat o tym pomysleli..
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
Nie mam zamiaru tłumaczyć, że ta nazwa jest super, zajeb*ista itd...
Jestem na tym forum od pierwszego dnia jego istnienia i jakoś nigdy mi ona nie przeszkadzała, a co za tym idzie, ni ch*uja nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego ona Cię tak boli...
Co do tablic, to z tego co pamiętam nie tylko A500 jeździł bez...
Może Rudello wyjaśni dlaczego zdjął tablicę u siebie... będziecie mieli info z pierwszej ręki, bez zbędnych domysłów