W Polsce dobrze sciagaja od zagranicznych.
Jak mi folksdojcz wjechal w dupe po przyjezdzie policji machal paszportem rzeszy, powiedzieli ze w takim wypadku 500PLN placi w gotowce na miejscu, ew areszt i sprawdza czy przypadkiem polskich papierow nie ma, machanie obcym jest wtedy chyba malo legalne
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Pią 10 Lip, 2009
Ostatnio przeglądałem mandaty za różne wykroczenia w Europie, to PL są one jedne z najniższych, nawet przy takich krezusach jak Rumunia czy Bułgaria. Takze nie mamy tak źle
Ostatnio przeglądałem mandaty za różne wykroczenia w Europie, to PL są one jedne z najniższych, nawet przy takich krezusach jak Rumunia czy Bułgaria. Takze nie mamy tak źle
To prawda,mamy niskie mandaty, a jak chcieli podwyższyc to Kaczor się sprzeciwił. Czasem go lubię
auto: Reno
silnik:: 2.5
moc: 115km Pomógł: 16 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Skąd: Warszawa
Czesio [Usunięty]
Burżuj Mnie nie stac na tak drogie Mandaty
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Ja mam dwa mandaty nie zapłacone w Czechach razem 3000 koron i co jakiś czas przychodzi mi pismo razem z druczkiem do banku z wezwaniem o zapłacenie. Nawet coś tam o areszcie pisze
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM