auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Śro 27 Maj, 2009
poprostu bardzo fajny samochod, alternatywa godna uwagi, zamiast duzo drozszych, jak n.p.
- evo 9
- 996 gt3
- rs4
- m5
i takie tam. Zastanowcie sie co piszecie, to technologia z DTM przeniesiona na ulice!
Do tego podwozie z adaptacyjnym układem napędu 4x4.
Brzmi zaawansowanie.
Czytalem ostatnio na jakims portalu wywiad z Loeb'em, boi sie wejscia insigni do rajdow...
"Si l'insignia deviendra realite en rallye, meme comme voiture de groupe N dans les mains d'un amateur comme p.e. L.Kuzaj, sera plus vite sur les epreuves de ma citroen wrc."
Dla mnie Evo jest bezsensu. Przecież mozna miec RS4 albo M3,albo coś tam i cieszyc się ładnym autem. A po sniegu czy nawet mokrym asfalcie, to i tak bezsensu jeździc, wiec nie wiem po co te wszystkie dyfry. EVO 9 to jedno z najbrzydszych aut i z rolki na autostradzie wcale tak nie idzie.
auto: Saxo VTS
silnik:: TU5J4
moc: 118km Pomógł: 34 razy Dołączył: 20 Sty 2008 Skąd: Górki Małe
Wysłany: Pią 07 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
Dla mnie Evo jest bezsensu. Przecież mozna miec RS4 albo M3,albo coś tam i cieszyc się ładnym autem. A po sniegu czy nawet mokrym asfalcie, to i tak bezsensu jeździc, wiec nie wiem po co te wszystkie dyfry. EVO 9 to jedno z najbrzydszych aut i z rolki na autostradzie wcale tak nie idzie.
Evo nie jest bezsensu....
A dlaczego? Spojler do bani, 4wd powoduje straty, w srodku porazka, różnicy przy zmianie ustawieniach dyfrów przecietny buc nie jest w stanie stwierdzic, Od 4 biegu idzie słabo, duzy koszt utrzymania. Mam dalej wymieniac? Auto jest do bani Jaco i przyjmij to do wiadomosci. RS4 duuuużo lepsze...