Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: FreeMan
Czw 30 Lip, 2009
[day] ExoticCars Track Day III
Autor Wiadomość

ŁukaszLKR
[Usunięty]

Wysłany: Śro 29 Lip, 2009   [day] ExoticCars Track Day III

Portal ExoticCars.pl ma zaszczyt kolejny raz zaprosić właścicieli samochodów egzotycznych na spotkanie z cyklu Track Day, organizowanym na lotnisku w Ułężu. Pozytywne opinie po ostatniej edycji zmobilizowały nas do poszerzenia działalności organizacyjnej i wzbogacenia imprez na torze o dodatkowe atrakcje. Relacja z poprzedniego spotkania znajduje się tutaj.
Na III edycji ExoticCars Track Day, obecny będzie podział na klasy. Tuż po zmaganiach na lotnisku, wszyscy uczestnicy będą zaproszeni do okolicznego klubu, gdzie odbędzie się rywalizacja w kręgielni, w której główną nagrodą, podobnie jak przed kilkoma miesiącami, będzie pobyt w Hiszpanii sponsorowany przez firmę Carisma.pl. Warto więc poświęcić kilka godzin na dodatkową zabawę, bowiem kto wie, do kogo tym razem uśmiechnie się szczęście?
Podział klasowy prezentuje się następująco:

2WD do 250KM
2WD powyżej 250KM
4WD do 320KM
4WD powyżej 320KM

Na obiekcie podczas trwania imprezy, każda załoga będzie miała zapewnioną pizzę celem zregenerowania sił przed kolejnymi przejazdami oraz swobodny dostęp do ubikacji.
Wieczorowa część spotkania w klubie będzie oferowała szwedzki stół z ciepłymi daniami i przekąskami, jak również kawę i herbatę. Koszt imprezy to 250 zł, a wszelkie szczegóły i informacje znajdziecie pod adresem: www.trackday.exoticcars.pl; www.trackdayevents.pl

Sponsorami imprezy są firmy:

Dzięki nawiązaniu stałej współpracy z firmą MOTOSPA, lidera ekskluzywnej kosmetyki samochodowej na Polskim rynku od 2005 roku, nagrodą główną dla zwycięzców poszczególnych klas będzie voucher na wyjątkowe zabiegi kosmetyki samochodowej firmy MOTOSPA. MotoSpa jest pierwszą niezależną firmą działającą na najwyższym światowym poziomie. Dzięki MotoSpa poznasz prawdziwe znaczenie słowa 'pielęgnacja' i dowiesz się jak naprawdę powinien wyglądać Twój samochód.

ProfiAuto to nowa marka zrzeszająca największe hurtownie, najlepsze sklepy i najsprawniejsze serwisy samochodowe, która gwarantuje pełną satysfakcję swoich klientów. Dzieje się tak, ponieważ tylko w sieci ProfiAuto można dostać części renomowanych dostawców do wszystkich typów samochodów za przystępną cenę oraz zamontować je w profesjonalnym serwisie. Trudno w to uwierzyć, ale właśnie taka jest prawda. Przekonać się można o tym w dowolnym punkcie sieci ProfiAuto, gdzie w pełni fachowa obsługa pomoże nam dokładnie dobrać interesującą nas część.
Właśnie dzięki firmie ProfiAuto nagrodą będzie niezbędny zestaw narzędziowy dla kierowców, którzy osiągną 3 pierwsze miejsca w każdej klasie.

Niezapomniane after party zapewni Wam Centrum Rozrywki K2 w Rykach serwując ciepłe dania na stole szwedzkim.
Konsumpcję i wspólną zabawę będzie Wam koloryzował szeroki wachlarz opcji rozrywkowych, takich jak kręgle, bilard, czy piłkarzyki.

Jak pisaliśmy wcześniej, wpisowe konieczne do uiszczenia celem startu w imprezie wynosi odpowiednio dla kierowcy z pilotem (łącznie dwie osoby) 250 zł. Każda kolejna osoba to dodatkowy koszt 50 zł.

Pozostał tylko miesiąc do imprezy, pragniemy Wam przedstawić najnowsze wiadomości:

• Serwis ogłoszeniowy Gratka.pl podjął się patronowania ExoticCars Track Day oraz rozda własne gadżety podczas imprezy.
  • Także portal Motofakty.pl, który stanowi kompletne źródło wiedzy o motoryzacji zarówno dla kierowców, jak i miłośników samochodów jest patronem naszego przedsięwzięcia.
  • Wszyscy chyba znamy miesięcznik KMH? Udało nam się podjąć działania mające na celu szerszą współpracę z jego redakcją. Udało się! KMH będzie obecne przy ExoticCars Track Day.
  • Motolokalizator.pl - serwis, który chce stworzyć motoryzacyjną mapę Polski i Europy także zagości w Ułężu.

Jesteśmy dumni z tego, że Nasza impreza nabiera coraz większego rozgłosu i pozwala Nam na pozyskanie zarówno nowych partnerów medialnych, jak i chętnych do współpracy sponsorów. Firm zainteresowanych nawiązaniem kontaktu i chętnych do wspólnych działań przy organizacji również zaczyna przybywać. Zachęcamy do wypełnienia formularza znajdującego się pod adresem: http://trackday.exoticcars.pl . Wierzymy, że właścicieli HH nie zabraknie i pojawią się liczną gromadą! ;) Przy rozmowie z STF'em dowiedziałem się, że temat podobno był już poruszany, ale zdecydowałem się na oficjalny temat - a nóż kogoś informacja ominęła a miałby chęć przyjazdu mimo jakiegoś spotkania, które planujecie w Lublinie chyba na sierpień ;)

pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam w imieniu całego ExoticCars.pl :)
Ostatnio zmieniony przez CHRZANEK Śro 29 Lip, 2009, w całości zmieniany 1 raz  

Jacek 
Idź na zakupy!

auto: mam
silnik:: też
moc: 72.5km

Wysłany: Śro 29 Lip, 2009   

nie jadę bo jeszcze moje 69 koni tam pozamiata i będzie wstyd :lol2:

ŁukaszLKR
[Usunięty]

jacek czajka napisał/a:
moje 69 koni tam pozamiata i będzie wstyd

Nie dla Ciebie, więc śmiało wpadaj ;D Zresztą nie będziesz jedynym Miniakiem :>

Michał 
Penetrator

auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km

dlaczego nie ma klasy pow. miliona koni ?
mam pytanie do organizatora.
Mam manualne przełączanie z gazu na bene. Na benie jest pow. 250 koni a na LPG pow. 2 milionów. Jak będziecie sprawdzać czy w czasie jazdy nie przełącze na LPG , tzw. hydro napęd ?
PS. ubikacje płatne?

FreeMan 
gryżli
FreeTataMan

auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km

Ja zamykam.

Na pierwszej Waszej imprezie bylismy 3 samochodami. Na druga juz nie moglismy pojechac, bo HH nie sa ExoticCarsami. Teraz sami zapraszacie ... czyzby spowodowala to mala frekwencja Exotic Cars ?? A moze jednak HH sa Exotic ?

GeKo 
Gonna giv'm a cziken?
Press on regardless

auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km

ŁukaszLKR Właśnie możemy się dowiedzieć co spowodowało tą zmianę. Ja się nie pojawię, ale kilku z nas pewnie będzie chętnych.

mi 
Stawiam wszystkim ....

auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm

nie wiadomo właśnie...

CHRZANEK 
bzuuummmmmmmmmmmm
Dr Prof.

auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km

Słowo od ojca prowadzacego :

ŁukaszLKR - posprzatałem w temacie, natomiast mam prośbę żebyś odpowiedział na pytanie zadane przez Freemana.

Posty nie na temat bedą usuwane :)

206 Gti 
bulion czy brulion?
Ulubieniec forum

auto: Mercedes
silnik:: 3.5
moc: 272km

GTI - jest exotic !!!!

Jacek 
Idź na zakupy!

auto: mam
silnik:: też
moc: 72.5km

przepraszam... ^_^'

ŁukaszLKR
[Usunięty]

FreeMan napisał/a:
Na pierwszej Waszej imprezie bylismy 3 samochodami. Na druga juz nie moglismy pojechac, bo HH nie sa ExoticCarsami. Teraz sami zapraszacie ... czyzby spowodowala to mala frekwencja Exotic Cars ?? A moze jednak HH sa Exotic ?

Nie mogliście przyjechać? A ktokolwiek wysłał zgłoszenie, czy sami zdecydowaliście (chodzi o II edycję)? Jeśli Michał, człowiek od zgłoszeń napisał, że nie jesteście egzotyczni, to biję się w pierś, w co jednak wątpię. Na chwilę obecną zapisanych jest ponad 30 aut - to mała frekwencja? Nie. Po prostu fajnie, gdyby było nas naprawdę dużo, a pisaliśmy już nie raz, że pojęcie "exotic" ma dość elastyczne granice definicji. To niekoniecznie auto mega-drogie... wystarczy, że jest oryginalne, reszta jest w regulaminie ;) HH są ciekawe, a czy egzotyczne... sprawa kontrowersyjna, bo 106 S16 teoretycznie wielu nie ma, ale jednak Focus RS to to nie jest. Lista modeli pierwszorzędnie dopuszczanych do startu i tak zawiera kilka HH - Fordy RS, Clio V6, czy Abarthy 500 i Grande Punto widnieją na rozpisce. Tak więc, zacytuję: "Jesli Twojej marki/modelu nie ma na powyższej liscie, a twierdzisz, że pod jakimis względami Twoje auto może zasługiwać na miano egzotycznego, niezwłocznie wyslij nam zgłoszenie ze stosowna argumentacja. Organizatorzy dokonaja wnikliwej selekcji pojazdów na drugorzędnej liscie startujacych i odesla Ci odpowiedz z decyzja. trackday@exoticcars.pl".

Michał ubikacje płatne jedynie dla administratorów portali i for ;)

Poza tym powtórzę się, ale osobiście stosuję życiową wskazówkę - "nie jesteś zainteresowany tudzież masz zamiar prawić jakieś racje z kosmosu próbujące skompromitować drugą stronę - nie udzielaj się". Mam nadzieję, że nie jestem jedyny w wyznawaniu tej reguły :rotfl:

PiS panowie, bez spinki, ale czepiacie się jak cholera :P Zabolało kogoś, że zaprosiłem? ;)

strick 
6950 spammer!

auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm

ŁukaszLKR napisał/a:
Zabolało kogoś, że zaprosiłem?

Tak, mnie.

Najpierw mogł bys sie przywitac w odpowiednim temacie!

M 
HEJTER
ZJEBYWACZ TEMATÓW

auto: BMW

Łukaszu, przyłazisz na czyjes prywatne forum jak cieć Anioł z alternatyw 4.
I jeszcze do tego butnie udzielasz wskazowek "nie jestes zainteresowany to sie nie udzielaj"
Uważam to za szczyt chamstwa z twojej strony i brak kultury.
Jakbys wlazl komus do domu z łajnem na butach i jeszcze go poczuał.
Akurat tutaj jesteśmy u siebie wiec to gdzie piszemy i jak piszemy to jest nasza wola i przywilej.
Wiec albo zacznij nas szanowac i rozumiec nasz klimat tutaj albo po prostu wypier.dalaj.

Nie robisz nam tu żadnej łaski przychodząc i pisząc o jakims tam trackdayu.
Dziekuje za uwagę.
Administrator.

GeKo 
Gonna giv'm a cziken?
Press on regardless

auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km

ŁukaszLKR, Prawda jest taka, że po I edycji chłopaki byli zadowoleni i dość ładne czasy tam kręcili. Chcieli jechać na II to usłyszeli że nie są exotic i ze jak coś wolnego zostanie to wtedy będą brani pod uwagę. Stąd obecne negatywne nastawienie uczestników, że wydali kasę przyjechali a za drugim razem już byli Feee. Znów ktoś pomacha marchewką a potem ją zabierze. Nie dziw im się tylko postaw się w ch sytuacji.

FreeMan 
gryżli
FreeTataMan

auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km

ja tylko dodam ze przed Wasza druga impreza min STF uslyszal ze jak nie zbierze sie odpowiednia ilosc egzotycznych aut, to bedzie na liscie rezerwowej i moze pojedzie. Ciekawe czemu nie zaprosiliscie jako goscia honorowego Czlowieka ktory sklepal wszystkie "Egzotyczne " fury na waszym pierwszym TrackDayu.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi