z tego co mi się obiło - to leon nie ma problemów trakcją nawet po programie na okolice 290-300km... dla mnie to ciekawa opcja. wstawić grube stabi, mocne amorki, pyknąć negatyw i powinno jakoś to jeździć.
auto: Š135R, Š105
silnik:: duży i mały
moc: jest w Nas samychkm Pomógł: 15 razy Dołączył: 28 Lip 2007 Skąd: prosto z Serca
Wysłany: Śro 29 Lip, 2009
saxorulez napisał/a:
Dżon, strick,
troche marudzicie, ja uważam że fajne auto. Po pierwsze nowe, po drugie wkłada waszym na prostej, po trzecie dojeżdzasz nim na tor i wysiadasz mniej zmęczony niż z Saxo lub 205 a po trzecie jestem przekonany że może to dawać frajdę za kierownicą na torze. Coś kosztem czegoś.. Mick nie kupuje auta do wyjmowania generalki
po drugie, wkłada Naszym na prostej. Nawet jeżeli tak, to tak samo można wybrać dizla, dużo momentu, a i bardzo łatwo zwiększyć tę wartość
po trzecie, dojeżdżam moim 205 na tor i tak mi już zostaje banan na pysku na cały dzień, tak z przyzwyczajenia, bo całą droge cieszyłem morde niestety, dużo radości sprawia mi jezdzenie 205 (moim 205)
no i po pierwsze, Leon jest nowy, ale podejrzewam, że ja wolałbym wydać tą kase na 3 jakieś stare trupy, niż na jeden (jak dla mnie nudny) samochód...
więc nie pisz, że marudze... takie je poprostu moje zdanie
Łukasz, chyba za mało radości sprawie Ci Twoje saxo, hm?
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Śro 29 Lip, 2009
Dżon,
ale ja bardzo lubię saxo i nie mam z nim kłopotu, ale mając do wyboru jedno auto nowe (które ma służyć na codzień i do zabawy) wybrał bym Leona niż 3 stare auta.
Jeden lubi rybki drugi pipki gdybym miał nieograniczony budżet kolekcjonował bym auta. A tak raczej starm sie kierować rozsądkiem (który jest subiektywny często)
Reasumując jest to temat o Leonie i ja jestem mocno ZA
_________________ when the flag drops the bullshit stops