" W sobotę 15 sierpnia w Bednarach koło Poznania odbędzie się kolejna runda AB CUP i Bmw-Challenge. Impreza planowo miała odbyć się w niedzielę 16 sierpnia lecz ze względów organizacyjnych wystartujemy w sobotę. Wpisowe jak zwykle wynosi 100zł. Przewidujemy 15-25km prób sportowych. Startujemy na terenie lotniska firmy “Test i Trening” należącej m.in. do Sobiesława Zasady. Planujemy wykorzystać przyległe do płyty lotniska drogi. W piątek ok. godz. 17.00 planowany jest nieobowiązkowy trening niekoniecznie po trasie prób sportowych. Opłata za trening wyniesie maksymalnie 50zł. Za kilka tygodni pojawi się regulamin imprezy oraz formularz zgłoszenia. Wszystkich posiadaczy sprawnych technicznie aut serdzenie zapraszamy!!
Bardzo fajne imprezy,jechalem w kwietniu w Toruniu,bylo dobrze zorganizowane,szybkie trasy,duzo jezdzenia(ok 25 km) i konkretne fury(przyjezdzają goscie z rally crosu-Corolla WRC,106 Maxi itp)
przepraszam, czy przewidziany jest swobodny dostęp do toalety?
_________________ Poznań: 22,5cm
rabarbar [Usunięty]
Wysłany: Śro 29 Lip, 2009
jest swobodny dostep do pobliskich krzaków,jak kogos pocisnie dwójka to odpale 0,5 metra z prywatnej rolki,niech bedzie moja strata
szwedzkiego stołu tez nie bedzie,ale podziele sie kanapką ze smalcem
jest swobodny dostep do pobliskich krzaków,jak kogos pocisnie dwójka to odpale 0,5 metra z prywatnej rolki,niech bedzie moja strata
to lipa... exoticcars pod względem organizacyjnym zdecydowanie wygrywa
_________________ Poznań: 22,5cm
rabarbar [Usunięty]
Zdaje sobie z tego sprawe,ale pamietaj ze jadac na exoticcars stajesz sie wyżelowanym metro w nawoskowanej bryczce,a u nas sami prawdziwi maczo w rasowych rejli karach,po wizycie jest szansa na wyrosnięcie włosow na klacie
AndreXSi [Usunięty]
rabarbar napisał/a:
wyżelowanym metro w nawoskowanej bryczce
mi startuje?
rabarbar [Usunięty]
ee tam ,mi nie jest metro,mi jest rasowy gej i ma ogromny szacun u mnie za tego upi.erdolonego puga
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
anjas napisał/a:
rabarbar napisał/a:
to lipa... exoticcars pod względem organizacyjnym zdecydowanie wygrywa