auto: Clio Sport ph1
silnik:: F4R 730
moc: 178km Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Mar 2009 Skąd: Łódź
Wysłany: Pon 03 Sie, 2009 Honda Civic Coupe VII gen 1,7l VTEC
Ja tam sie na Hondzie nie znam ale mój tato postanowił sobie kupić bardziej lansiarska furę niż moja
padło na Honde Civic Coupe VII-gen 1,7 VTEC
No muszę przyznać ze moje pierwsze wrażenia za kierownica nie były dobre Patrzac przez pryzmat sporta to mułowate jest strasznie Bo to chyba jeszcze na jednym walku jest ? dobrze myślę ? Wiec zapytam czy można ten silniczek trochę ożywić I co się w przypadku takiego silnika sprawdza ?
Żeby nie było ze mi sie nie podoba wykonanie wewnątrz naprawdę super, komfort jazdy tez fajny, skrzynia krotka jak by short shiftera miała seryjnie Wygląd zewnętrzny w czarnym kolorze tez baja Tylko z tym silniczkiem muszę cos pomyśleć żeby więcej frajdy dawało. Podpowiedzcie cos
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pon 03 Sie, 2009
Imho od razu trzeba pchac k20/k24 i w dupie.
A takie dłubanie, to mozna sobie w nosie podłubać
_________________ Samochody to ZUO!
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Pon 03 Sie, 2009
zdecydowanie jak tjuningowac to K-seria i już ..... albo co jakiś czas bo ojcu chyba nie potrzeba tryliarda koni z litra .... mamy chyba jakies CIA Fujity w ofercie wydech mozemy zrobic moze ECU (eM / dzik) i już .... wiecej nie ma co ruszac