dzisiaj pierwszy dzien testow;] musze troche klocki dotrzec wiec robilem rundke po miescie:d
bez zderzaka wiec groznie wygladalem:d no i ogolnei wydaje mi sie, ze cos nie chce strucel wogole jechac... chociaz chyba mi sie dupohamownia rozkalibrowala bo 106 106ego tez wydaje mi sie, ze nie jedzie
jade sobie wielicka w kierunku biezanowa, na skrzyzowaniu z nowosadecka widze jakies czerowne cabrio.. hmm trzeba sprawdzic jak zlomek jezdzi po 9 miesiacach postoju... w porsche modny kierowca, biale okularki itp:] lewy pas, porsche warczy, ja glosniej:P
dojazd do swiatel pole position boxster, ja z tylu, strasze brakiem zderzaka:] zielone lansowozik powarkuje, popiskuje, czyli ja jedyneczka opor:] porsche czarny baczek plus pisk przy przepieciu, ja 2jeczka i powoli zblizam sie, koniec dwojeczki prawy pas, trojka juz na zderzaku siedze i hamujemy do czerownego swiatla:]
no to juz ucieszony, pole position, sprawdzimy r888 ze startu...
pan z porsche zwolnil, i dluga na czerwonym poczekalem grzecznie, na nastepnych swiatlach sie spotkalismy, ale kierowca juz byl mocno zagadany przez telefon
pewnie porsche zajechane, drajfer nie wprawiony itp, itd ale humor mozna sobie poprawic:P
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Wto 04 Sie, 2009
S łatwo dość odróżnić - ma poduszkę kierowcy, elektryczne szyby i dzieloną niesymetrycznie kanapę, miałem kiedyś seja to wiem.