Ja sie nie stresuje tym. Kata mam wydech podobno homologowany jak maja ochote to niech sobie mierza czystosc spalin. By lepiej pomierzyli ta czystosc w starych vectrach i bmkach co kopca ma niebiesko i jak jedziesz za takim sprzetem to sie rzygac chce z tego smrodu .
ja poczekam do pierwszego złapania, potem będę chodził na komendę z danymi każdej ciężarówki i autobusu MZA która kopci na czarno/niebiesko/szaro/śmierdząco, a jak będę miał doła to pojeżdżę za jakimś radiowozem z cyfrową kamerką. zdesperowany, pozbawiony możliwości obrony człowiek potrafi zrobić różne brzydkie rzeczy
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Śro 11 Paź, 2006
najgorsze sa własnie autobusy komunikacji miejskiej! W nich czasami nic nie działa! Jest dobrze jak zostawi chmure mniejszą od mojego auta, bo przeważnie to jak ruszy to przez 2 min nic nie widać!
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
hahahaha nikt nie jest ladniejszy - no moze czasem saxorulez jak tapete sobie zrobi..
ciemne szybki sa fajne.. naprawde fajne - jak siektos na mnie patrzy to zamykam i spokoj..
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
gorzej bo tak wlasnie mi sie zdarzylo.. dlatego sciagam druga bo bez sensu z jedna, a dorobic jedna do starej to byloby ciezko.. moze kiedys zrobie na dozwolone 30%
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.