auto: Megane GT
silnik:: dci
moc: 110km Pomógł: 13 razy Dołączył: 31 Mar 2009 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: Pią 14 Sie, 2009 Parking Lotnisko Łódź
Panowie
zbliża mi sie nieuchronnie wylot na urlop (we wtorek) i chciałbym od siebie ze Śląska dostać się samochodem na lotnisko w Łodzi, gdzie planuje samochód zostawić do czasu przylotu.
Z tego co sie dowiedziałem telefonicznie to spokojnie moge wozik zostawić na parkingu bezpośrednie przy lotnisku jednak nie jest on strzeżony a tylko dozorowany (brak stróża a tylko kamery) - w dodatku w regulaminie parkingu zawarta jest adnotacja że władze lotniska nie ponoszą żadnych kosztów za zniszczenia etc.
Stąd też moje pytanie czy ktoś z Was zna w okolicach łódzkiego lotniska jakis fajny, strzeżony parking gdzie będę mógł spokojnie pozostawić wóz
z góry dzięki za odpowiedzi
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Sob 15 Sie, 2009
leciałem z Łodzi do Grecji .... auto zostawiliśmy na lotnisku na 8dni za 55zł. Parkingi nie są strzeżone ale monitorowane - postawilem vis a vis kamery .... nic sie nie stało
auto: Megane GT
silnik:: dci
moc: 110km Pomógł: 13 razy Dołączył: 31 Mar 2009 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: Nie 16 Sie, 2009
dobry pomysł
tak więc czy ktos z Łodzi lub okolic byłby w stanie uzyczyć mi miejsca na podwórku lub w garażu ?
a jak nie to stane na lotniskowym.. skoro marcelowi z fura nic się nie stalo to mi tez nie
mieszkam na retkini czyli jakies 4km od lotniska, niestety jest to blokowisko ale mam bardzo fajny parking strzezony, napisz mi PW ile dni potrzebuje i w jakim terminie. a ja postaram sie dowiedziec czy maja wolne miejsce, a stad mozesz wziac sobie taryfe za jakies 14zl na lotnisko, lub podrzuce Cie jak nie bede wtedy w pracy.