auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Pią 14 Sie, 2009
itr 911 Witam na forum
Przyznaj sie,ze porzez moje naklejki na szybach tu trafiles
Saxo nie moje na pewno.chociaz byl taki malutki plan
Wiec mam nadzieje,ze sie zlapiemy na jakims spocie lub KJS lub po prostu na miescie
Kublów nie sprzedaje Wiesz ile sie jebaalem z monatowaniem ich ??
P.S.Oddaj mi okulary I jedz do adasia z samochodem ja jade we wtorek po swoj odebrac wiec mozemy sie spotkac
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: w planach
silnik:: 3.8...
moc: dużokm Pomógł: 5 razy Dołączył: 05 Sie 2009 Skąd: Waw/Chełm
Wysłany: Sob 15 Sie, 2009
OSKAR napisał/a:
itr 911 Witam na forum
Przyznaj sie,ze porzez moje naklejki na szybach tu trafiles
Saxo nie moje na pewno.chociaz byl taki malutki plan
Wiec mam nadzieje,ze sie zlapiemy na jakims spocie lub KJS lub po prostu na miescie
Kublów nie sprzedaje Wiesz ile sie pomylony z monatowaniem ich ??
P.S.Oddaj mi okulary I jedz do adasia z samochodem ja jade we wtorek po swoj odebrac wiec mozemy sie spotkac
Trafiłem faktycznie przez Ciebie
No szkoda bo fotele mi leżą, ale może coś trafie.
p.s. U Adama byłem we wtorek bo tak jak mówiłem mała awaria. Jak dojechałem to się sam naprawił(a podobno takie rzeczy tylko w erze) ale będzie trzeba to dokładnie oblukać jeszcze.
Okularki mogę Ci gdzieś zostawić w centrum, ale na razie się wakacjuje
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Cytat:
To nie jest saxo Oskara!!! (byłem zainteresowany, ale było troszkę "zmęczone życiem")
Autko nabyłem w Wadowicach (wisiało troszkę na alledrogo) więc zapewne kilka osób na forum kojarzy parcha:)
ps. to Ty dosiadałeś go przed Tomkiem czy jak?
po Wadowicach jeździły dwa niebieskie saxo.... jedno piękne na białych pucharówkach (chyba bo nie jestem pewny czy to pucharówki czy zwykłe białe stalówy), drugie sprawiające wrażenie takiego zaniedbanego na antracytowych oz f1
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
itr 911 napisał/a:
ŁukaszS3 napisał/a:
Witaj! Znam Twoje auto na wylot Chyba nawet lepiej niż Ty
To nie jest saxo Oskara!!! (byłem zainteresowany, ale było troszkę "zmęczone życiem")
Autko nabyłem w Wadowicach (wisiało troszkę na alledrogo) więc zapewne kilka osób na forum kojarzy parcha:)
ps. to Ty dosiadałeś go przed Tomkiem czy jak?
Wiem że to nie Oskarowe tylko od Tomka z Wadowic i nie ja byłem właścicielem tylko brat mojej dziewczyny niejaki kaco_d który kupił go za moją namową od mojego kolegi. Wszystkie modyfikacje były przeprowadzane u nas Bardzo fajne autko i zadbane. Chociaż jak miał kubły, szelki i kiere sparco był lepszy
A i dwie rady zaspawaj to pęknięcie na bloku silnika bo ono jest dosyć spore i wymień belkę z tyłu bo te spawy na niej niebawem się rozejdą...
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM
Hahahahah szfa musi byc,a trampek szukalem od dawna
Teraz przynajmniej wiem gdzie sa
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Cytat:
byłem zainteresowany, ale było troszkę "zmęczone życiem")
oj, tam , pie.rdo.lisz
jak nie adamant to jest jeden fajny serwis, 08pss.pl
Rado [Usunięty]
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów i z góry przepraszam, że mój mały nietakt
Hot-hatche są moją zajawką, także cieszę się, że znalazłem miejsce dla siebie
PS. Zapraszam do mojego tematu:
Siema swierzak