auto: w planach
silnik:: 3.8...
moc: dużokm Pomógł: 5 razy Dołączył: 05 Sie 2009 Skąd: Waw/Chełm
Wysłany: Sob 15 Sie, 2009
p106rallye napisał/a:
ten stożek nie może dobrze działac ale saxo jest piękne na żywo, widziałem parę razy.... tylko dziwił mnie zawsze brak lotki z tyłu
_
Da to to
Dlatego w dziale kupie jest ogłoszenie, że szukam dolotu! Ma wprawdzie dopływ powierza tą rurą, ale i tak ma za ciepło
Autko było robione z tyłu (zresztą z przodu też) całe malowane, ale dramatu nie ma:) Proste, płyta bardzo dobrze wygląda.
Ta lotkę pewnie stracił w "przygodzie"
ten stożek nie może dobrze działac ale saxo jest piękne na żywo, widziałem parę razy.... tylko dziwił mnie zawsze brak lotki z tyłu
_
Da to to
Dlatego w dziale kupie jest ogłoszenie, że szukam dolotu! Ma wprawdzie dopływ powierza tą rurą, ale i tak ma za ciepło
Autko było robione z tyłu (zresztą z przodu też) całe malowane, ale dramatu nie ma:) Proste, płyta bardzo dobrze wygląda.
Ta lotkę pewnie stracił w "przygodzie"
auto nie było całe malowane z przodu tym bardziej
akurat wiem bo to było moje dawne saxo ale wygladało inaczej...
auto: w planach
silnik:: 3.8...
moc: dużokm Pomógł: 5 razy Dołączył: 05 Sie 2009 Skąd: Waw/Chełm
z przodu to tylko prawy narożnik, ale to kosmetyka samo poszycie. Dzwona raczej nigdy nie miał bo podłoga nie ruszana i podłużnice tez nie tykane więc jest ok
Oj widze, że saksofon przez wiele rąk przeszedł, ale ogólnie to chyba dobre ręce były bo autko naprawdę zadbane
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wszystko zawsze w praniu wychodzi
A wiele rak mial,ale ladnie sie prezentuje
Takie jak moje - prawie
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)