auto: Civic / Copen
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Skąd: Warsaw city
Wysłany: Czw 20 Sie, 2009
Michał napisał/a:
szczerze to
1. fotki jimmka naprawde fajne, nie takie ciemne ( tak jak napisał goks )
2. oklejenie. Adasiu, oklejenie jest mega kul, ale poprzednie były lepsze. Tutaj jest tak ( moje wrażenie ) : masz mega talent, ale na tą fure nie miałeś pomysłu i wyszło "mydło i powidło"
ale .... ale ogólnie i tak mistrz
dzieki ziom za szczera opinie Ja jestem zadowolny z tego projekty szczegolnie ze udalo sie Dawida namowic na czesciowe oklejenie czarna matowa folia, ktora daje fajny efekt w zaleznosci od padania swiatla. Bylem ciekaw jak to wyjdzie.
Ale spoko Majk, w przyszlym tygodniu oklejamy Hachiroku (AE86) moze ten ci sie sposoba
_________________ STICAR.pl - Grafika samochodowa
"I couldn't repair my brakes so i made my horn louder"
1. Adaś - projekt naprawdę rewelka, 100% profeski, gratulacje
2. JMK - foty jak zwykle na najwyższym poziomie, wydaje mi się, że coraz lepsze, mistrz ujęcia, ale mega mega dużo roboty robi sama obróbka, nie wiem stary jak i czym to robisz, ale efekt robi miazgę (wiem, że tego nigdy nie zdradzisz, ale fajnie jakbyś wrzucić kiedyś tutorial najpierw fota prosto z puszki + dalsze mody)
The Mc, podsyłam Ci klientkę (ma się do Ciebie zgłosić). Pacjent to Hyundai Tiburon z mega ospojlerowaniem coś a la Fast & Furious. Koleżanka myśli o kastomizacji tak, żeby autko wyglądało jeszcze bardziej niecodziennie.
Ostatnio zmieniony przez Gaydek Śro 02 Wrz, 2009, w całości zmieniany 1 raz
AndreXSi [Usunięty]
Wysłany: Śro 02 Wrz, 2009
proponuję powyklejać w wielkie różowe penisy, będzie troche niecodziennie
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Śro 02 Wrz, 2009
The Mc napisał/a:
w przyszlym tygodniu oklejamy Hachiroku (AE86)
Adam mów gdzie i kiedy i kiedy zdjecia z tego bedziesz mial
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)