auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Pią 28 Sie, 2009
p106rallye napisał/a:
A tak na serio jeśli nie znajdzie sie kupiec w ciągu dwóch tygodni to go zostawiam.
Zablokujcie wszyscy wszedzie to ogłoszenie
_________________ ...
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
strick napisał/a:
Zablokujcie wszyscy wszedzie to ogłoszenie
Albo dodać nowe typu: "106 z ogłoszenia wyżej jest po 7 rolkach i zaliczyło kilkanaście drzew, a właściciel jest oszustem..."
Jedna rada (nie wiem na co jesteś chętny jako następne) od tego co sprzedał saxo i kupił S3- NIE SPRZEDAWAJ GO!!! Bo i tak będziesz znów kupował a następny być może okaże się śmietnikiem!!
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
PiTT napisał/a:
jak tylko wroci to mu podesle info
Nie rób tego !!
_________________ ...
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
PiTT napisał/a:
kurde znajomy takiego wlasnie szuka
Sprawdziłem VIN i to auto nie tylko jest po 7 rolkach mało tego jest kradzione i poszukiwane we wszystkich krajach europy. Więc nie mów znajomemu bo mu policja je zabierze i sie pogniewacie!
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM
kurde znajomy takiego wlasnie szuka
Sprawdziłem VIN i to auto nie tylko jest po 7 rolkach mało tego jest kradzione i poszukiwane we wszystkich krajach europy. Więc nie mów znajomemu bo mu policja je zabierze i sie pogniewacie!