auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Śro 02 Wrz, 2009 Licznik
Kiedyś tak się zastanawiałem/szukałem pomimo, iż licznik w saxo jest bardzo fajny, to wraz z kubłami, sportową kierownicą, itd fajnie by się komponowało coś tego typu:
choć nie koniecznie to, zwłaszcza ze względu na cenę, ale może coś podobnego.. ??
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Śro 02 Wrz, 2009
no może, znaczy jeśli ktoś nie ma auta do śmigania po torze to urządzenia typu najszybsze okrążenie, itp są zbędne... Mi by wystarczył w zupełności duzy obrotomierz, poniżej elektryczny wyświetlacz, na nim prędkość, temp - z gadżetów mogła by być dioda sygnalizująca czas na zmianę biegu...
W sumie w Saxo Bednarskiego jest coś w tym stylu ale ciężko mi powiedzieć czy to STACK czy coś innego, na pewno ma duuży obrotomierz na środku
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Śro 02 Wrz, 2009
Chlopaki jak byscie mi dostarczyli specyfikacje sygnałów do saxo i jeden sprawny licznik to bym wam zrobił taki diwajs za 1000zl z pocałowaniem w rączkę i jeszcze z miernikiem przeciążeń (G)