auto: ibiza cupra
silnik:: dizel pałer
moc: 160km Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Maj 2009 Skąd: bestwina
Wysłany: Śro 02 Wrz, 2009
troszku
ogólnie fajny jest, w naprawdę niezłym stanie, szkoda tylko że napęd nie na tych kołach , po założeniu b6 zaczął się nawet prowadzić
czy zadowolony - osiągami nie wali na kolana (dlatego leci do mnie trochę gratów-wydech peugeotsport, kolektor janspeed), w maluchu emocje były zdecydowanie większe, trochę się narobiłem z nim po kupnie-rozebrałem środki do blachy, wszystko myte/prane, k***a umyłem go nawet z dołu ręcznie , rozrząd z rolkami i pompą wody, akumulator, opony,komplet nowego B6, potem pucharówki (już mam 8szt)
auto: ibiza cupra
silnik:: dizel pałer
moc: 160km Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Maj 2009 Skąd: bestwina
Wysłany: Czw 03 Wrz, 2009
pomyślimy
mogę Wam załatwić blachy na kielichy (dowolny materiał) cięte wodą już z dospawanym mocowaniem pod rurkę (TIG) i dogięcie rurki we wlasnym zakresie (nie ukrywam ze trochę roboty jest to dobrze spasować, dosłownie po milimetrze luzu do podszybia i zbiorniczka wyrównawczego, trzeba tez zrobić podcięcie pod zbiorniczek wyrównawczy).