Mam nadzieję, że te pomiary przyniosą oczekiwany skutek i przeniosą tor w inne miejsce, bo ten monotonny ryk z silników strasznie mnie w niedzielę drażnił.
Cytat:
Na torze jeżdżą też motocykle i samochody. Shocked
Jest też coś takiego
Cytat:
Nie chciałabym, żeby tor zniknął. Kupując mieszkanie wiedziałam gdzie kupuję. Teren obejrzany kilka razy, łącznie w trakcie wyścigów na torze. Nawet się z mężem ucieszyliśmy że jest blisko, bo może dzieciaki zainteresują się motoryzacją. Wolę tor niż kolejny kościół powstający.
To jest myśl. Wpiszmy wszyscy że fajnie się tam mieszka, specjalnie kupiliśmy mieszkanie bo jest blisko toru a nie jakiegoś Lidla czy Biedronki. Chyba pojadę
auto: rdzivic
silnik:: półtora litra
moc: teraz juz brak km Pomógł: 36 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Skąd: uć
Wysłany: Czw 10 Wrz, 2009
Cytat:
Nie chciałabym, żeby tor zniknął. Kupując mieszkanie wiedziałam gdzie kupuję. Teren obejrzany kilka razy, łącznie w trakcie wyścigów na torze. Nawet się z mężem ucieszyliśmy że jest blisko, bo może dzieciaki zainteresują się motoryzacją. Wolę tor niż kolejny kościół powstający.