Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009 [track day] Dzień Automobilisty
Panowie!
Od jakiegoś czasu AK Wielkopolski robi track day'e na torze w Poznaniu, ten będzie chyba trzecim. Termin dla wielu pewnie niedogodny ale trochę czasu jeszcze zostało i można jakieś wolne zorganizowac. Ja próbuję na szybko załatwic jakieś opony, jak się uda to raczej jadę:)
auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009
czwartek...faktycznie średni termin
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
rabarbar [Usunięty]
No niestety wszystkie dni automobilisty odbywają sie w srodku tygodnia,dlatego przewaznie jest malo chetnych,a raz chetnych nie bylo wcale zle to wrozy na przyszlosc
Marek23 napisał/a:
Na poznan to bym nawet paskiem kombi w dieslu wpadl...
I stał by na poboczu, ja na wyrazowie?
wyrazow jest za maly na paska, ale w poznaniu lajtowe kolko bym sieknal zeby poznac tor .
saxorulez napisał/a:
Marek23,
no to masz okazję
Jak akurat nie bede w gorach to jade. Stawiam na suchym okolo 2.15
Marcel [Usunięty]
jak wygląda BK ?
auto musi miec OC i BT?
rabarbar [Usunięty]
jak znam tor to auto nie moze miec wiecej niz 96 db,pomiaru czasu nie ma ale zawsze sam mozesz sobie zmierzyc,prosta startowa byla przegrodzona w polowie ale tylko na poczatku ,pozniej uczestnicy sami zlikwidowali tame,auta-od astry kombi po ferrarki
Jesli mi starczy budzetu(ale pewnie nie starczy bo wlasnie sie przeprowadzam do wrocka) to tez bede,jak nie to tylko superoes 03.10 pojade