auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Śro 16 Wrz, 2009 [?] Gdzie na kawe/deser w Wawie
Jeżeli temat nie bardzo "kulturkowy" to prosze przesunąć do HP.
Panowie chce zabrać moich i Moniki rodziców na jakiś deser'lody+kawe.
Nie chodzi mi o lokal typu "Grycan" czy "Blikle" tylko coś oczko wyżej, gdzie można by było pójść w miłej atmosferze posiedzieć zjeść coś deserowego i popić jakąc kawą.
W zasadzie może to być jakiś restaurant tyle że jak wspomniałem nie nastawiamy się na jedzenia dań, tylko wyłącznie deser. Nie znam zbyt wielu reastauracji i nie wiem która ma w zanadrzu ciekawe desery.
Jezeli chodzi o poziom cenowy to przesyłajcie co wam przychodzi do głowy a ja już sobie porównam oferty i wybiore to na co będe mógł sobie pozwolić
Jezeli macie jakieś proposity to będe wdzięczny.
Wybieram się w niedziele, więc licze że coś podpowiecie.
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 16 Wrz, 2009
Ja szczerze moge polecic 'latajacy kufer' na Grojeckiej 70. Bardzo mily lokal, moze nie jest on 5 gwiazdkowy, ale naprawde jest fajnie
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
Marcel [Usunięty]
zdecydowanie ..... ale drogo lecz warto
lodziarnia Haagen-Dazs na Nowym Świecie
Najlepsze lody na świecie zagościły na najpiękniejszej ulicy Warszawy. 6 czerwca br. na Nowym Świecie otwarta została pierwsza w Polsce flagowa lodziarnia kultowej amerykańskiej marki Häagen – Dazs.
smalec [Usunięty]
potwierdzam, haagen-dazs to najlepsze lody jakie gdziekolwiek i kiedykolwiek jadłem. szkoda, że w Polsce takie drogie...