mi smakują dobre lody... czasem na starówce, czasem w cukierni w łomiankach, czasem w cukierni na bemowie a nawet w mcdonalds z polewą czekoladową. Chyba jestem mało trendy, jazzy... znowu czuje się zacofany... te lody coś tam robią, że pała staje czy coś ?
założe się, że jak bym dał wam loda mojego z cukierni w Łomiankach i z Grycana i z tego Hagen Waffellen to byście nie znaleźli różnicy...
heheh
pewnie tak
ja lubię niektóre Grycany, ale jak mam ochotę na słodkiego mlecznego loda
one są na maxa tłuste i słodkie, ale np. waniliowe czy chałwowe są mistrzowskie
jak mam ochotę na lody owocowe to zdecydowanie wolę sorbet.
a tak na marginesie idę do lodówki po lody
auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Śro 16 Wrz, 2009
mistrzem wszystkiego są MIĘTOWE Z CZEKOLADĄ !!!!!!!!!!!
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
kubas napisał/a:
mistrzem wszystkiego są MIĘTOWE Z CZEKOLADĄ !!!!!!!!!!!
Mylisz się kolego!! Mistrz nad mistrze to są cytrynowe!!! I najlepsze lody są w Włoszech tego nikt mi nie powie i to nakładane łopatą a nie gałkownicą. Prosisz jedną gałkę a i tak bieda zjeść...
Wracając do tematu Chrzaniu musisz przyjechać do mnie mamy tu 2 naprawdę fajne kawiarnie
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM
auto: 500SEC i inne
silnik:: 5.0
moc: 326km Pomógł: 12 razy Dołączył: 10 Maj 2009 Skąd: WZ
Z racji, że moja kobieta jest istnym łasuchem, często ciągnie mnie na loda
W Warszawie nie jadłem tak dobrych lodów jak w małej mieścinie jaką jest Sierpc po trasie Wawa - Bydgoszcz krajową 10.
Kawiarnia/lodziarnia nazywa się "U Mariusza" istnieje od 1989r, a lody są własnej produkcji. Lody są przepyszne, czasami jak jestem w Płocku robię sobie szybki przelot do Sierpca na chwilę przyjemności
_________________ EM-AIR SYSTEM
www.em-airsystem.pl
Wentylacja | Klimatyzacja | Chłodnictwo
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
fajny temat.
do mnie przyjedza moja w piątek, ja natomiast myśle o jakiejś restauracji. Jakieś propo ?
nie musi być tanio, ale za sushi za 2 kafle nie zaplace
Chincol na Żeromskiego 3 - cała komenda się tam stołuje, a to musi być wyznacznik
hehe, jeszcze 2 tyg. temu mieszkałem obok i czasami pozwalałem sobie na odrobinę ekstrawagancji, zamawiając smażony z wołowiną, miodzio
na serio pycha i całkiem sporo a przy okazji po taniości