Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Czw 17 Wrz, 2009 [F] Miłość na wybiegu
Julka (Karolina Gorczyca) mieszka w małej nadbałtyckiej miejscowości i szczerze nienawidzi codziennych obowiązków, która polegają głównie na smażeniu ryb dla wczasowiczów. Marzy o studiach artystycznych w wielkim mieście. Niestety, zawód miłosny sprawia, że oblewa egzamin, ale przyrzeka sobie, że nie wróci w rodzinne strony, tylko spróbuje jakoś sobie poradzić w Warszawie. Znajoma rodziców, pani Marta (Barbara Brylska), wynajmuje jej pokój, a przypadkowe spotkanie w salonie fryzjerskim pani Marty owocuje nieoczekiwaną ofertą pracy – Julka dostaje propozycję dołączenia do zespołu modelek prestiżowej warszawskiej agencji. W ten sposób młoda i niedoświadczona dziewczyna wkracza w wielki świat mody, który nie zawsze jest tak piękny i idealny jak na zdjęciach w kolorowych magazynach. Czy Julka będzie umiała pogodzić karierę modelki z rodzącym się uczuciem do trochę cynicznego fotografa Kacpra (Marcin Dorociński)? Czy oboje zdołają stawić czoła intrygom zakochanej w Kacprze właścicielki agencji modelek, Marlenie (Urszula Grabowska) i jej przyjaciółki, redaktorki naczelnej modnego miesięcznika (Iza Kuna)?
zdarzyło mi się zobaczyć w kinie i muszę powiedzieć, że jak sceptycznie podchodziłem do ostatnich Polskich produkcji, tak ta bardzo mi przypadła do gustu
lekka, przyjemna w odbiorze, sporo śmiesznych akcji
na największe plusy zasługuje genialna gra Karolaka i młoda aktorka Karolina Gorczyca. Jak na początku filmu nie podobała mi się wcale, tak po obejrzeniu uważam że jest(albo może być, po odpowiednich zabiegach ) ŚLICZNA.
kaaaarwaaaaa!!!!
nie znoszę Polskich komedii romantycznych, dosteję wysypki na samą myśl o tym
kręcą jeden za drugim, chyba milion ich już nakręcili w tym roku
kaaaarwaaaaaaaaaa!!!!
spoko, wróciłem właśnie z kina z "Obsesja" czy jakoś tak
ja pier kuwa dole, nowa skala, minusowe punkty
mój faworyt na ten rok, nie zniese... potwierdza się tylko to o czym pisałem, narasta ogólnoświatowe ogłupienie, za kilka - kilkanaście lat wszyscy będą mieli mega zryte berety
http://www.youtube.com/watch?v=JBq8clz1nvQ
ogólnie widać że producentem, reżyserem a nawet wózkowym jest czarny
biała zdzira musi umrzeć
omijać szerokim łukiem
wolałbym już w tym czasie napierdzielać sobie młotkiem po palcach niż to coś oglądać...
jestem zdegustowany
mogę tylko wspomnieć, że ta karolina gorczyca wybiła się z biłgoraja (chodziła do równoległej klasy w liceum).. mam nadzieję, że nie jak blondyna z filmu wyżej
_________________ Za mało zarabiasz, żeby być gejem..