Knajpa jak to w knalpa w mollach, wsytroj na wysoki polysk. Zawsze mnie zastanawialo, ze wiekszosc klientow to Chinczyki i w koncu sie wybralem.
Menu ma z 20 stron a pewnie pare rzeczy mozna tez nieoficjalnie domowic.
Wzialem menu dla 2 osob na lekka kolacje: zupe z kwiatu morskiego i suszonych krewetek, szpinak parzony w sosie musztardowym, salatke z marynowanej soi na pikantno i smazone wontony z jakims dipem. Wszystko smaczne i swieze, bardzo nietypowe w smaku, rachunek z napitkiem to chyba z 70zl wiec naprawde spoko.
Na pewno bede wracal bo jeszcze bardzo duzo ciekawych potraw przedemna.
Moim zdaniem z menu mozna wybrac zestaw najbardziej hardkorowych potraw w warszawie np. uszy swini, kurze lapki i barani zoladek dobry zestaw na kolacje z tesciami ...
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Czw 17 Wrz, 2009
Cytat:
no ty i ja
no wlasnie o to mi chodziło
jak mam dzwonić do ciebie jak bedziesz siedział na przeciwko mnie i trzymał mnie za ręke mówiąc nieładne słowa po niemiecku
dla wyjasnienia, menu takie sobie sam skomponowalem, nie wiem czy sa jakies pakiety. kilka potraw jest na 2 , 3 , 4 ludzi, bo mniejszego im sie nie uda. Kelnerka, mimo ze Polka naprawde dobrze doradzila.