auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Śro 18 Paź, 2006
A jak rozwiazałęś sprawe z wyjęciem fotela i poduchą? Pasy tez zakupiłęś, bo jeśli nie to jazda na seryjnych pasach, z odpietymi napinaczami i poduszką nie należy do najbezpieczniejszych
auto: Type-R
silnik:: VTEC
moc: 200km Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Warszawa
stary fotel jest jeszcze na miejscu. jak przyjda mocowania to z seryjnego fotela wyciagam napiacz i wykrecam fotel. napinacz przykrecam do szyn bocznych.nie bedzie ciecia kabelka, napinacz bedzie przykrecony do kubla.przez jakis czas pojezdze na seryjnych pasach, pozniej kupie jakies szelki
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Mysle że jak już kupisz jakieś pasy, to i kierownic ebędzie można zmienić, bo przy szelkach i tak nie uderzysz głową w kiere wieć poducha staje się zbędna.
w sumie racja - czujnik ciśnienia oleju nie działa a temp jest niższa dzięki zmienionemu termostatowi (jeszcze za czasów instalacji gazowej) i podnosi się do połowy skali tylko w korku A chłodzi się faktycznie dodatkowo przy takiej prędkości powietrzem. jako że całość chodzi wyśmienicie nie przekonacie mnie że silnik jest niedogrzany
[ Dodano: Pią 20 Paź, 2006 ]
no dobra ale pytałem kto chce mniejszą kierę
u mnie czujniki działają
ale faktycznie ta temperatura to trochę niska u Ciebie
u mnie gdzieje się do połowy skali a jak w korku stoję to lekko ponad połowę