a ja napiszę coś z innej beczki - są naloty policji na miejsca gdzie sa organizowane nielegalne wyścigi i ogólnie srają źeby tzw. streetracerów łapać. dwa mega rzadkie samochody, których nie można pomylić z żadnym poldkiem, saxo, astrą czy hondą - lansuje się od godzin południowych w sobotę, całą noc (ja ich widziałem chyba ze 4x) i nawet ich nikt nie zatrzyma do głupiej kontoroli - czy mają ubezpieczenie, itd.
co więcej SLR nie miał tablicy z przodu, co można tłumaczyć technologicnzymi względami, ale prawo w polsce jest takie, że kaźdy musi mieć tablicę z przodu - dlatego rajdówki mają nwet taką małą, ale mają
nie chodzi mi o nękanie kierowców, ale oni ogień z każdych świateł i te fury nie mają po 180 - 300 koni tylko dużo więcej
a ja napiszę coś z innej beczki - są naloty policji na miejsca gdzie sa organizowane nielegalne wyścigi i ogólnie srają źeby tzw. streetracerów łapać. dwa mega rzadkie samochody, których nie można pomylić z żadnym poldkiem, saxo, astrą czy hondą - lansuje się od godzin południowych w sobotę, całą noc (ja ich widziałem chyba ze 4x) i nawet ich nikt nie zatrzyma do głupiej kontoroli - czy mają ubezpieczenie, itd.
co więcej SLR nie miał tablicy z przodu, co można tłumaczyć technologicnzymi względami, ale prawo w polsce jest takie, że kaźdy musi mieć tablicę z przodu - dlatego rajdówki mają nwet taką małą, ale mają
nie chodzi mi o nękanie kierowców, ale oni ogień z każdych świateł i te fury nie mają po 180 - 300 koni tylko dużo więcej
agrii
Rok temu w Poznaniu dostałem Evo 8 na pare godzin w południe i pierwsze co zrobiłem to wyjechałem z miasta i poleciałem na jakies zadupie 40km od miasta. I choc jestem wrecz psychicznie chory jesli chodzi o upalanie to napinanie w niedzielne południe gdzie ruch jest ogromny jest głupotą. Nieważne czy się jedzie Slrem czy cc sportingiem. W nocy ok, sam czasem lubię się szybko przebujac przez miasto, ale w południe?
Szkoda, że to się stało, ważne, że nikt nie zginął. Podejrzewam, że taki kloc jak SLR jest ciężki w opanowaniu na limicie, więc się nie dziwię, że cygan nie opanował.
auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 21 Wrz, 2009
To Ferrari 599 stalo jakis czas temu pod Blue City zaparkowane tak ze pieknie tarasowalo podjazd dla wozkow na chodniku. Zanim stalo bordowe X6 5.0 na czarnej feldze.
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Wto 22 Wrz, 2009
Kamil a ty ich nie kilowałeś wczoraj .... moze ich objechałes i sie zdenerwowali
To Ferrari 599 stalo jakis czas temu pod Blue City zaparkowane tak ze pieknie tarasowalo podjazd dla wozkow na chodniku. Zanim stalo bordowe X6 5.0 na czarnej feldze.
z dobrego źródła wiem że właśnie ta X6 została zamieniona na SLRa
Don Vasyl i Dziani ajjjj