auto: clio sport
silnik:: 2.0
moc: 171km Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2006 Skąd: warszawa
Wysłany: Wto 22 Wrz, 2009
rabarbar napisał/a:
No przecie Geko dal fajną oferte na Gaza-ja za kilka miesiecy tez bede kupowal wiec mozna by zrobic grupowy
Ale okrutna prawda jest taka że z UK koszt to 2230zł czyli jeszcze rozporki w gratisie mozesz sobie kupic
Gdyby nie cena to na pewno bym brał od GEKO, ale sam rozumiesz..
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Wto 22 Wrz, 2009
saxorulez napisał/a:
22% powinno dojść - więc lepiej to zweryfikuj żeby Ci się urząd do dupy nie dobrał
ale mnie chodzi o różnicę w Vacie. U nich jest 15% u nas 22& wiec jeśli kupujemy coś do dalszej odsprzedaży to dostajemy to bez vatu a następnie VAT odprowadzamy już u nas. czyli de facto płacimy 7% więcej w PL z naszą fakturą niż gdybyśmy kupili w UK bez Faktury na paragon.
udało sie komus zalogowac na to http://www.ozrenaultsport.com/ i wyczytac cos o tym stabilizatorze??
Bo ja wymysliłem takie oto druciarstwo z braku wolnych 230 euro-mam starą pogieta belke,mozna z niej wyjac stabilizator i "dołożyc" do tego co jest.Pytania brzmi
-gdzie-pod seryjnym?a moze przesunac go do tyłu??
-jak zamocowac??wspawać??dorobic jakies mocowania i na gumach tak jak przedni??
-i najwazniejsze pytanie-czy to cos da??czy zamiast polepszyc to sie nie pogorszy??