auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 22 Paź, 2006
najgorsze jest to ze ta jedna felga lezala jak na smieciach i jak zapytalem czy ma komplet to powiedzial ze gdzies znajdzie (oby znalazl). A to taki warsztat jakbyscie znalezli Veyrona u wulkanizatora na zapleczu
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Nie 22 Paź, 2006
Bad-i napisał/a:
A to taki warsztat jakbyscie znalezli Veyrona u wulkanizatora na zapleczu
hehe, mialem nie tak dawno temu podobny przypadek gdy odkrylem u jakiegos rolnika za stodola sporta 02' po dachu, z elementow karoserii duzo do wymiany (najlepiej druga bude, srodek dobry), ale caly zawias prosty (i to jeszcze gwint KW!!!!), skrzynia nie ruszona a clio 50'000km.
cena: 1000.- chf :okulary:
Ja tak kupilem kiedys od zlomiarza glowice od alpiny turbo, dalem cene aluminium ze zlomu + 50%
I drugi kompletny silnik od alpine turbo za 100pln bo powiedzialem ze do pracy dyplomowej musze cos pociac, a on nie wiedzial od jakiego renault to jest i mu polke zawala.
Nie mialem.
Ale przeciez kazdy posiadacz gtt wie ze glowice gtt to zaprojektowal i zrobil jakis turek chyba W alpinach jest zajebista. Troche roboty, trickow i mozna to polaczyc w calosc.
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Pon 23 Paź, 2006
dzik napisał/a:
k-mart napisał/a:
dzik napisał/a:
glowice od alpiny turbo
dzik napisał/a:
I drugi kompletny silnik od alpine turbo
a co z tym zrobiles? miales przed gtt alpine??
Nie mialem.
Ale przeciez kazdy posiadacz gtt wie ze glowice gtt to zaprojektowal i zrobil jakis turek chyba W alpinach jest zajebista. Troche roboty, trickow i mozna to polaczyc w calosc.
ja niestety bylem tylko przez pol roku posiadaczem gtt, az padla
ale bardzo milo ja wspominam
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Czw 26 Paź, 2006
Gratulacje, Clio dopiero będzie ślicznie wyglądało..
:549: mieć takie felgi i nie znać ich wartości, cóż tym lepiej dla Ciebie gdyby gdzieś obok leżały zupełnie przypadkowo COMPOMOTIVE MO albo chociaż OZ F1 4x100 to daj znać zrobimy zakupy grupowe