auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon 23 Paź, 2006 Ciekawy kit Brembo
The Citroen Saxo VTR/S
Brembo Gran Turismo Brake Kit - Citroen Saxo
Topping the Brembo brake upgrades are these race spec Gran Turismo kits, with a choice of drilled or grooved disc finishes. Kits comprise replacement cast aluminium 4 piston front calipers, discs, performance pads, disc mounting bells (where required), brake lines, performance fluid and necessary mounting hardware. These kits are not cheap, but the improvement in safety and ability, alied with professional products from an major industry supplier far outweigh any downsides. 1998on models. 280mm x 28mm 2 piece discs.
2005 UK RRP £1200+vat
[ Dodano: Pon 23 Paź, 2006 ]
280 mm tarcza na zacisku brembo , kto by takich hampli nie chciał miec , tylko ta cena 6500 zł troche odstrasza
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Wto 24 Paź, 2006
cena troche kosmiczna, ale oczekiwana.
taki hebel to juz rzadzi.
kiedys byly okazyjne z clio A-grupowego do mojego marki AP RACING, cena uzywanych nadal wynosila 6000zl :570:
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
na ostatnim rajdzie na strefie serwisowej stal cywilny yaris na alu 16" mial min
280mm tarcze z przodu i z tylu i po dwa zaciski na kazda tarcze. wygladalo to
nieziemsko.
auto: clio sport
silnik:: 2.0
moc: 171km Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2006 Skąd: warszawa
Czy do swojego golfa moge wsadzic tarcze dowolnej wielkosci (zeby sie miescily w feldze) ? i czy zeby to mialo odbicie w osiagach to sie wymienia zaciski, tloki czy cos ?
niech ktos mi to wytlumaczy, jak to technicznie i w rzeczywistosci wyglada, bo sie nie znam. i co by trzeba zrobic. plzzz
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Rudecki napisał/a:
Czy do swojego golfa moge wsadzic tarcze dowolnej wielkosci (zeby sie miescily w feldze) ? i czy zeby to mialo odbicie w osiagach to sie wymienia zaciski, tloki czy cos ?
niech ktos mi to wytlumaczy, jak to technicznie i w rzeczywistosci wyglada, bo sie nie znam. i co by trzeba zrobic. plzzz
Wymienia się zacisk i tarcze, nie da się do tego samego zacisku wsadzic większej tarczy
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
k-mart napisał/a:
mi kiedys wspominal ze ktos z forum pugow ma cos takiego w 205gti
czytałem niejaki ziomek który ma czarnego puga 205 gti z mi16 zalozyl kit od 406 coupe tak przynajmniej wywnioskowałem czytając ich forum:) fajna sprawa takie hebelki:)