auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Wto 10 Paź, 2006
co do wcześniej wpominanego MG to ogolnie jezeli decydujesz się na custom lepszy jest mg od el-teca ale niestety znacznie drozsze za wydech od kolektora zapłacisz przypuszczalnie około 1000-1500zł a kolektor to dodatkowe 1500-2000zł
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 19 Paź, 2006
narazie musza! Anjas i Michal maja racje - koncowy tlumik kupie na next lato.. teraz, przed zima chce zrobic to o czym tutaj pisze.. poza tym jak juz wszystko bedzie gotowe to zalozyc koncowy nie jest problemem.. wlasnie chodzi o ten zderzak.. trzeba by go przerobic, a wtedy pare innych lakierniczych drobiazgow byl zrobil - dlatego ot wszystko zostaje na lato
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 19 Paź, 2006
Żebyś ty słyszał zdziwienie pana z Viga motorsport, jak mu mówiłem że chce ukłąd wydechowy bez ostatniego tłumika nie wiedział co mi odpowiedzieć i wkońcu powiedział ze oni zawsze robią całe ukłądy i musi się zastanowic co do ceny
a o tym ktos cos slyszal? tez robia wydechy.. i wlasnie tam zaslyszalem o tym sebringu.. i wywalilbym podwojny.. bo - nikt mi tego nie powiedzial - podwojny podobno ZMNIEJSZA, a nie ZWEKSZA moc... moj boze..
Wysłany: Pon 23 Paź, 2006
a gdzie wypatrzyles tego noviteca?? powiem szczerze ze jestem troche zagubiony w tym wszystkim .. za dzuo tegp a jakarti sie kurwa nie zna!! po prostu ma x hajsu i chce cos wymienic...
Wysłany: Wto 24 Paź, 2006
Cytat:
cały kit noviteca 500EUR bez kolektora..
Z jednym tłumikiem.
ale kat moze zostac, tak? - i jeszcze jest taka siateczka tuz przy koncowce dwururki wychodzacej z kolektora - tzw portki jesli dobrze pamietam.. czy to tez wtedy zostaje Lukasz?
i jeszcze zadam pytanie w taki sposob - czy ten kit - patrzylem na stronie.. - to czy to jest rurka i tlumik koncowy? ja naprawde chce zeby bylo ciszej.. a w takiej konfiguracji to chyba nie bedzie..