auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Nie 11 Paź, 2009
Opinie podzielone.
Ale nie jest to film o obcych tak naprawdę.Sam tylko wątek jest tak podobn jak do na przykład filmów o slamsach z ludzkim motywem.
Podobał mi się bardzo za oryginalność i pomysł.
Zdjęcia i klimat naprawdę brudne tak jak to ujął The Mc.
Czytałem recenzje w Przekroju i jeśli spojrzeć na ten film tak jak tam opisali,to naprawdę film jest o znieczulicy ludzkiej,rasizmie,materializmie i tym podobne.
Osobiscie polecam i chetnie pojde jeszcze raz na to jak bede mial okazje.
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
OSKAR napisał/a:
Czytałem recenzje w Przekroju i jeśli spojrzeć na ten film tak jak tam opisali,to naprawdę film jest o znieczulicy ludzkiej,rasizmie,materializmie i tym podobne.
Tak dokladnie o tym jest ten film.
_________________ Samochody to ZUO!
Czesio [Usunięty]
Właśnie przed chwila skończyłem oglądać . Film sam w sobie nie zrobił na mnie dobrego wrażenia , jednak sposób w jaki przedstawione zostały wady naszego społeczeństwa żeby nie powiedzieć ludzkości jest bardzo fajny i trafny warty i chyba tyko da tego warto obejrzeć ten film.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
grifin010 napisał/a:
Właśnie przed chwila skończyłem oglądać . Film sam w sobie nie zrobił na mnie dobrego wrażenia , jednak sposób w jaki przedstawione zostały wady naszego społeczeństwa żeby nie powiedzieć ludzkości jest bardzo fajny i trafny warty i chyba tyko da tego warto obejrzeć ten film.
Grifin, powiedz tacie ze bardzo ladnie za Ciebie wypracowanie napisał.
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Dzien dobry tato grufuna Moze pan sie przedstawi
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
Czesio [Usunięty]
OSKAR napisał/a:
Dzien dobry tato grufuna Moze pan sie przedstawi
Dziękuje , za propozycje ale jednak nie skorzystam . Wiem Pan Panie Oskarze , takie zabawy w fora to dla was młodych , mnie juz takie rzeczy nie bawią .
auto: 135i
silnik:: N55B30
moc: 370km Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: Kraków
Oglądałem ostatnio w pracy i podsumuję tak, że do kina nie ma sensu iść - lepiej przeznaczyć te pieniądze na nową szczoteczkę do zębów, natomiast jak ktoś ma na kompie, to z zupełnych nudów można sobie go oglądnąć.