Data wydania: 28 wrzesień 2009
Gatunek: Alternatywa
Utwory: 1. Stellify 2. Crowning Of The Poor 3. Just Like You 4. In The Year 2525 5. Always Remember Me 6. Vanity Kills 7. For The Glory 8. Marathon Man 9. Own Brain 10. Laugh Now 11. By All Means Necessary 12. So High
Myślę, że jest to moja najlepsza pod wszystkimi względami płyta solowa. Najlepsze rytmy, najlepsze melodie, najlepsze teksty. Jest też najbardziej inteligentna. Wszystkie piosenki mogą być wykonywane z towarzyszeniem samej gitary akustycznej i nadal będą brzmieć dobrze. Ma najlepsze brzmienie. Zawsze staram się, żeby moje płyty brzmiały współcześnie, jakby musiały powstać w ostatnim czasie. Moją najlepszą piosenką jest "F.E.A.R." i zawsze próbuję jej dorównać [Ian Brown]
To przechwałki czy ta płyta rzeczywiście jest tak dobra?
"My Way" to szósty krążek w dorobku Anglika, i zdecydownie najlepszy jaki mu wyszedł.
Nie będę się rozpisywał bo to co przeczytaliście w wypowiedzi Browna to wszystko prawda, a "Always Remember Me" to dzieło na miarę wspomnianego "F.E.A.R.".
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pią 16 Paź, 2009