Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Michał
Wto 27 Paź, 2009
Elity, lans i drogie ciuchy - dyskusja ogólna
Autor Wiadomość

martin.h 
koniec tego dobrego na dzisiaj

auto: 106 Rallye
silnik:: 1.6 8V
moc: 103km

Wysłany: Czw 22 Paź, 2009   

zayebie :rotfl: :lol2:

Vlodarsky 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: Pedżo 306 cab
silnik:: XU10J4
moc: 152km

o rany... Smutna ta pogawędka. Ja wolę wydać kasę firmowy filtr oleju żeby mi się nie odkręcił. A ubieram się tanio bo nie przywiązuje do tego wagi. Bardziej mnie interesuje jakość wyrobu którego używam do czegoś więcej niż wyglądania. Buty do biegania, kimono do karate, rękawiczki do samochodu. Chodząc czasami po galerii jak już mnie Kasia upomni, że chyba powinienem sobie cos kupić widzę 80% mężczyzn tak znieweściałych, że szok. Ja nie wiem skąd ta moda... Za dużo mtv. Raz taki pojedzie na top trendy i jest najpiękniejszy w całej arkadii. Nic nie wniosłem do tej dyskusji poza tym, że im bardziej ludzie idą za sztucznie pompowaną modą tym bardziej przypominają te spedalone laleczki z gayband'ów. Opamiętajcie się ! Nie trzeba robić z siebie clowna w centrum handlowym, żeby wyglądać schludnie.
www.facebook.pl/vlodarskyracing

Bad-i 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km

Marcel mowi ze to nie ma sensu, sam chodzi w podartych gatkach :)

Qukie 
XII wydział ksiąg wieczystych

auto: niebieskie :]
silnik:: na przedzie
moc: z tobą niech będzie.km

Wysłany: Pią 23 Paź, 2009   

a ja tam wczoraj widziałem fajnego 'wylansowanego' kolesia na stacji Neste. Czarne włoski, chyba farbowane, obsypany cynamonem, obcisłe spodnie w kancik, bucik z czubem do drapania się za uchem, skórzana przykrótka jesionka, pierścienie, łańcuchy i beżowe cabrio ze składanym dachem koloru cappucino, zatankował za 5 dyszek do swojej lub żony Toyoty Solara ;D
właściwy człowiek we właściwym aucie i powiedzcie mi że to nie jest lanS

pP 
A gdyby tak Jimek...

auto: MZA
silnik:: D1BCcuX
moc: 232km

po prostu rozróżnijmy lans od nie wiem jak to nazwać :rotfl:

weźmy przypadek ifona..uważam, że są 2 typy ludzi:
a) kupili go dla tego szumnie nazwanego lansu, bo jest modny, bo fajnie go mieć, bo zajebiście go wyciągnąć w metrze itp itd
b) kupili go bo jest fajnym telefon, który im odpowiada funkcjami itp itd (np. mi), uwierzcie mi, że jakby np. nokia miala tak dobry telefon to pewnie na ijfona bym sie nie zdecydował,i generalnie mam w dupie lasn dlatego mialem czarny tył ;D

M 
HEJTER
ZJEBYWACZ TEMATÓW

auto: BMW

moze za dużo mody na sukces ogladał między sianokosami

pP 
A gdyby tak Jimek...

auto: MZA
silnik:: D1BCcuX
moc: 232km

eM napisał/a:
moze za dużo mody na sukces ogladał między sianokosami

może tak może nie..uważam, że bardzo dużo zależy od środowiska w których się poruszamy..sztuka też jest umieć od takiego środowiska nie "chłonąć" głupich zwyczajów :D

Marek23 
Gonna giv'm a cziken?

auto: gc8r
moc: 280km

pP napisał/a:
a) kupili go dla tego szumnie nazwanego lansu, bo jest modny, bo fajnie go mieć, bo zajebiście go wyciągnąć w metrze itp itd
b) kupili go bo jest fajnym telefon, który im odpowiada funkcjami itp itd (np. mi), uwierzcie mi, że jakby np. nokia miala tak dobry telefon to pewnie na ijfona bym sie nie zdecydował,i generalnie mam w dupie lasn dlatego mialem czarny tył ;D

Jako właściciel Iphona sobie tak użytkowników tego telefonu podzieliłeś i zaliczyłeś, się do tej fajniejszej/normalniejszej grupy. Bezsensu jest takie pisanie...
Greg napisał/a:
Myślę, że to działa tak, jak opisałem wyżej. Dla Ciebie to może byc ujma że to z allegro, ale dla blachar będziesz lśnił. :devil:

I w końcu ktoś mądrze napisal. Chodzi o dupy... Dziwki są jak sroki, lubią świecidełka, a, że niektóre dobrze wyglądają, to czasem serio dobrze zainwestowac chocby wlasnie w tego iphona :rotfl:

Michał 
Penetrator

auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km

no tak, ale jak dupska lecą na takie świecidełka to chyba nie świadczy o nich dobrze.

Lepiej przylansować się dobry żartem, szamranckim zachowaniem, niczym James Bond

Marek23 
Gonna giv'm a cziken?

Michał napisał/a:
no tak, ale jak dupska lecą na takie świecidełka to chyba nie świadczy o nich dobrze.

Lepiej przylansować się dobry żartem, szamranckim zachowaniem, niczym James Bond

Zgodzę sie oczywiscie. Tylko, że niestety takich kobiet jest mniej. Poza tym to kwestia priorytetów, szukasz dupy na ruchanie, czy też chcesz poznac fajna dziewczynę i zobaczyc co sie zdarzy...

GeKo 
Gonna giv'm a cziken?
Press on regardless

auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km

I dochodzimy do tego że bez lansu nie ma z dupą baunsu :rotfl: Bo jak pójdziesz w podartych portkach i powyciąganym swetrze do klubu to już dobrze będzie jak Cię wpuszczą, nie mówiąc że jakaś dupa przejawi zainteresowanie Twoją skromną osobą o wysublimowanym żarcie i szarmanckim zachowaniu. Mod i tredny zawsze miały wpływ na to.

KonradMK 
Gary Muvaut

auto: B==D
silnik:: B==D
moc: B==Dkm

James Bond nie chodzi w podartych portkach, w tym rzecz, że żeby być w 100% jak piszecie trzeba się schludnie ubierać, jak Marek na przykład :)

Michał 
Penetrator

auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km

hehehheheheheh

Marek23 
Gonna giv'm a cziken?

Cytat:
James Bond nie chodzi w podartych portkach, w tym rzecz, że żeby być w 100% jak piszecie trzeba się schludnie ubierać, jak Marek na przykład :)

hehe, rozumiem, ze chodzi o moje spuszczone gacie :rotfl: Jak kiedys razem z Michalem poruchacie tyle co ja na te moje gacie, to wam kupie jakies r5 z ch, zebyscie w koncu znowu zaczeli sie cieszyc samochodami :*

MoRToN 
sushi nori
tylko fourty/fourty

auto: Reno
silnik:: 2.5
moc: 115km

Michał napisał/a:

No ta.. .z tym, że najpierw trzeba nawiązać konwersacje a jak będziesz w czerwonej flaneli w krate to może się nie udać. Ja nie ubieram się w markowe ubrania ale mimo wszystko uważam, że trzeba wyglądać dobrze. Niestety mi też często się zdarza wyrobić pierwsze wrażenie o ludziach na podstawie tego jak wyglądają... niestety najpierw widzisz, poźniej poznajesz... Czesto działa to niestety w drugą strone, patrzysz najs.. poznajesz.. niedomyty włos z dupy.
Ostatnio zmieniony przez MoRToN Pią 23 Paź, 2009, w całości zmieniany 1 raz  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi