auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pią 27 Paź, 2006 Nissan Murano
HaLLa !!
potrzebuje informacje na temat tegoż samochodu. Silnik jak sie sprawuje ?? jak z awaryjnością ?? generlanie czy ktos jedził .
Następnie potrzebuje info o accordeona coupe, model ten
http://www.autoscout24.pl...m=&euroto=&zip=
O murano się nie wypowiem, ale ten accord coupe bardzo mi się podoba Nie często spotykany w polsce, ale czasem można wyrwać ciekawy egzemplarz 3.0 w pełnym wypasie.
Polecam!!!!
Na bank bezawaryjny (bo to honda)
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Pią 27 Paź, 2006
Accord Coupe - moj tata miał zanabyc.. ale zdecydował sie na nowego Cifa.. bardzo fajne auto, jak honda zero awaryjności.. moj ojciec jezdził i był pod wrażeniem. Nie jest to auto sportowe - bardziej długodystansowe pod rynek US
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
O Murano słyszałem niewiele! Tylko to ze gość wolał swojego starszego Ml'a od Murano, bo chcaił kupić; ale co dokładnie mu sie nie podobało to Ci nie powiem
Murano ma moj kumpel z pokoju w pracy, kupil 3 miechy temu nowe. Motorek chodzi ladnie 3,5 v6 230km. Skrzynia bezstopniowa chodzi zabawnie, nie wiem jak z trwaloscia bo to jest na pasach. Dzieki skrzyni stosunkowo niskie spalanie (15 przy spokojnej jezdzie, grubo ponad 20 przy nie spokojnej). Na razie problemow brak. Skora troche sliska i deska mi srednio lezy. W sprzedazy jest tylko jeden wariant ale dobrze wypasiony.
Osobiscie wolalbym forestera 2.5 T i jeszcze by zostalo na accorda TypeR.
Jesli chodzi o accorda to tylko TypeR, coupe dla bab.
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Ale Forester ma troche niski prześwit! Ładne autko, ale jak ja bym szuakł to czegos z wiekszymi możliwościami terenowymi! np. Merc G-klasse, Reange Rover, Toyota HDJ 100, z mniej wygodnych oczywiście Wrangler!
Mnie się Forester bardzo podoba, oglądałęm ostatnio parę sztuk w salonie i jak dla mnie to mistrz-fura. Nie rzuca się w oczy, zapierdziela niemiłosiernie jak na takie podwyższone kombi. Rewelka!
A do tego to Subaru - czyli jeździsz, jeździsz, jeździsz i nic się nie dzieje