auto: 135i
silnik:: N55B30
moc: 370km Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 27 Paź, 2009
wasq napisał/a:
a ja sie pytam calkiem powaznie jaka kamerka bylo krecona
masz na mysli jaką kamerką był kręcony ten film, który pokazał Vitesse ?
_________________ i kno u got soul
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Wysłany: Wto 27 Paź, 2009
Ja w poprzednim Saxo miałem wydech na kolektorze Racelanda potem rura i na końcu tłumik przelotowy od węglarskiego i wg mnie i innych osób dźwięk po prostu miażdżył... Kiedy już miałem ten wydech a nie miałem radia w samochodzie postanowiłem sobie kupić radyjko i po miesiącu zauważyłem że go w ogóle nie używam. Cały czas (nawet w zimie) jeździłem z uchyloną szybą i słuchałem wydechu radio nie było mi wcale potrzebne i dźwięk mi się w ogóle nie nudził i nie męczył mnie wcale. Potem wsiadłem do S3 i myślę kur.wa czy w tym aucie w ogóle jest silnik... Tak mi tego brakowało W nowym będzie tak samo tylko zamiast rury fi 50 będzie 60.3 to będzie dopiero klank
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM
Ja mam u siebie serie kolektor, potem rura, środkowy i jakiś dziwny zamiennik w postaci końcowego tłumika, kształtem przypomina puchę z Poldona
Na zimnym poprykuje przy ujęciu gazu (ja to nazwałem marvitki ), ale jak się rozgrzeje, to potrafi ostro strzelić zwłaszcza jak schodzę powoli z wysokich obrotów Przy 3500 obrotów wcale nie jest głośny, ale powyżej drze japę
Tak jak ŁukaszS3 popełniłem ten błąd i kupiłem radio i zazwyczaj jest tak, że po 10 min od ruszenia już jest wyłączone, panel schowany, a szybka uchylona
Co do przelotów tunelowych to powiem, że czasami mnie to dezorientuje, bo nie wiem czy to jakaś fura jedzie czy stadko na motorach... Ja osobiście mam upatrzone miejscówki z tunelami poza miastem i tam jeżdżę się wymarchewić itp
Mr Lucky 13, w zimie zmienisz zdanie, tez jezdzilem z otwarta szyba zeby sie nasluchac wydechu, na drugi dzien wogole nie moglem ruszyc glowa, ale i tak szyby nie zamykalem
auto: ibiza cupra
silnik:: dizel pałer
moc: 160km Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Maj 2009 Skąd: bestwina
Wysłany: Śro 28 Paź, 2009
A ja wczoraj założyłem oryginalnego peugeotsporta - wersja z 3" końcówką, po zamknieciu w rurce drugiej sondy nawet kontrolka silnika się nie świeci , a dźwięk - miód dla uszu, fajowo pierdzi, czasem strzeli , nie ukrywam że myslałem że będzie ciszej-cała moja cichociemość wzięła w łeb niestety ludzie z drogi uciekają przy nieco wyższych obrotach
Mr Lucky 13, w zimie zmienisz zdanie, tez jezdzilem z otwarta szyba zeby sie nasluchac wydechu, na drugi dzien wogole nie moglem ruszyc glowa, ale i tak szyby nie zamykalem
Ja mam szalik szparco więc mi nie straszne srogie zimy hehe
Mr Lucky 13 [Usunięty]
Wysłany: Śro 28 Paź, 2009
tomecki napisał/a:
ludzie z drogi uciekają przy nieco wyższych obrotach
Powiem Ci, że chyba musiałbym mieć jeszcze głośniejszy - wczoraj wjechałem przy wyprzedzaniu w grupkę dzieci idących częściowo poboczem, a częściowo po drodze. Jedna osoba poszkodowana pojechała do szpitala - rozmawiałem z nią w karetce i podobno nic nie słyszeli...
Sorki z OT, ale musiałem się z Wami podzielić tą masakryczną sytuacją.. (dupa zbita )