auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Śro 28 Paź, 2009
Cytat:
A wlasnie gdzie jest Dzik?
"Dzik jest dziki, dzik jest zły,
dzik ma bardzo ostre kły.
Kto spotyka w lesie dzika,
ten na drzewo szybko zmyka."
cyt.JAN BRZECHWA
Wiec już wiadomo,gdzie on jest
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
Nowe S4 z tym silnikiem klepie poprzednie RS4 4.2 N/A. Więc myślę, że Maciusiowy robi dobra robote u siebie w firmie, a hitlerowcy jak zwykle wypuścili dobry silnik. No może ten poprzedni w RS4 im nie wyszedł.
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Marek23 napisał/a:
Nowe S4 z tym silnikiem klepie poprzednie RS4 4.2 N/A. Więc myślę, że Maciusiowy robi dobra robote u siebie w firmie, a hitlerowcy jak zwykle wypuścili dobry silnik. No może ten poprzedni w RS4 im nie wyszedł.
Marek23 napisał/a:
Czyli insignia OPC klepie RS4 ??
Aż tak tego silnika nie zepsuli. Mi się ogólnie podoba moda na doładowane jednostki...
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Marek23 napisał/a:
Janusz napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Czyli insignia OPC klepie RS4 ??
Aż tak tego silnika nie zepsuli. Mi się ogólnie podoba moda na doładowane jednostki...
ale w Auto świecie (takie o to pismo fachowe czytam w pracy, no ale darowanemu koniowi.... ) jest napisane ze s4 i insignia opc jada prawie równo