auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Wto 03 Lis, 2009 Jak zrobić gifa ?? :)
Potrzebuje zrobić gifa lub animacje , film czy cuś do dyspozycji mam 4 takie oto piękne fotografie chodzi o ładne zaprezentowanie samego ruchu rączki
Do tego chce dodać tam parę elementów graficznych jakieś szczałeczki opisy itp
Polecacie jais darmowy soft do czegoś takiego? ewentualnie może ktoś by mi pomógł ja bym to przygotował od strony graficznej a ktoś mógł bymi to scalić w animacje ?
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Wto 03 Lis, 2009
nox napisał/a:
Made in Sweden
A assembled in China Pytam bo nie widzę nazwy żadnego producenta. Takich sprzętów made in Germany jest pełno, Interkren, Weiss, Toya itp. Na obudowach napisane made in jakiś fajny zagramiczny dobrobyt, a wyprodukowane z chińskiego majonezu i tylko metkowane. Potem wpada taki kolo na serwis i mówi że on ma niemiecki sprzęt, uznanej marki a my części do tego nie mamy
Przykładem akurat pozytwnym może być Perles Made in Switzerland, choć jest to jugosłowiańska marka, ale wszyscy myślą że Szwajcar
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Wto 03 Lis, 2009
Dokładnie to tak wygląda silnik Japan łożyska Japan obudowa wyprodukowana w Szwecji i składane w Szwecji przez malutką szwedzką firmę taka manufaktura.