to raczej wstyd bardziej ze wczesniej tego nie zrobilem ale dziekujemy
No właśnie. Pisałem w tej sprawie PW jakiś rok temu. Nawet podesłałem własnoręcznie zrobiony favicon. Dostałem odpowiedź z podziękowaniem i doopa, favicon pojawił się dopiero teraz. Chcę pomuka .
Ostatnio zmieniony przez Gaydek Pią 06 Lis, 2009, w całości zmieniany 1 raz
- otwieram skrzynkę z PW i pasek " Flaga Temat Od Data Zaznacz " jest kompletnie nieczytelny; rozumiem, że niebieski kolor nie pasuje, ale coś chyba można z tym zrobić,
- to samo w zakładce Użytkownicy, "Użytkownik E-mail PM Dołączył Ostatnia wizyta Posty GG Strona WWW" nieczytelne,
- chyba należałoby zrobić coś z Albumem, wyłączyć?
- nie widzę siebie w klubowiczach, błąd .
- otwieram skrzynkę z PW i pasek " Flaga Temat Od Data Zaznacz " jest kompletnie nieczytelny; rozumiem, że niebieski kolor nie pasuje, ale coś chyba można z tym zrobić,
- to samo w zakładce Użytkownicy, "Użytkownik E-mail PM Dołączył Ostatnia wizyta Posty GG Strona WWW" nieczytelne,
lol dobrze wiedzieć, że coś tam jest
_________________ Za mało zarabiasz, żeby być gejem..
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 06 Lis, 2009
eM,
Jest dość często problem z wysyłaniem PW, dość długo nie wychodzą te które ja piszę.
Czym to może być spowodowane, bo potrzebuje szybko odpowiedzieć a czekam pare dni...
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY