na potrzeby projektu itb potrzebuje 1 luzna glowice. do tej glowicy ma sie dac
zalozyc kolektor z s2. czyli na pewno moze to byc glowica z rallye s1, s2
chyba tez z 1.4 xsi... (silniki tu5j2, tu2j2, tu3fj2.. itp), moze to byc tez
glowica z saxo vtr
moze ktos sie orientuje czy glowica np z 1.4 75KM, 1.1 lub innych ma taki sam
rozstaw kanalow dolotowych, rozstaw szpilek ze pasuje do niej kolektor z s2?
najwazniejsze - glowica ma byc mozliwie tania - potrzebna mi jako stojak
106, pytaj u tego goscia ja bralem od niego skrzynie do xsi, ma caly motor z xsi tylko nie wiem czy odda sama glowice, nie zaszkodzi zapytac http://www.motoallegro.pl..._800055517.html
106, to moze tutaj, gosc nie dawno oglaszal na 106 ze sprzeda o to za 20 kola i byl tam jeden silnik w czesciach a drugi w calosci http://allegro.pl/item810..._a_grupowy.html
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Śro 11 Lis, 2009
106 a za jaką chcesz cenę kupić ?? u mnie w mieścinie na szrocie jest/był VTR 2002r, do końca jeżdzący, kojarze auto, silnik powinien być w B.dobrym stanie z tego co kojarze właściciela, jest tam silnikowo wszystko kompletnie i troche srodka bo stracil tyl.. Gdybyś nie kupił daj znać, sprawdzę ci to jak będziesz chciał i mogę podrzucić do Krk...
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Wysłany: Śro 11 Lis, 2009
nie wiem minimalna... na razie sprawdzam ile musze dac.
ja to potrzebuje tylko jako stojak zeby przykrecic do niej flansze i do flanszy
przyspawac rurki od kolekora pod 4 przepustnice. dla mnie lepiej zeby byl to
szrot bo cena bedzie nizsza. glowica u mnie jest top wiec nie potrzebuje zmiany.
nie potrzeba mi gwarancji, zapewnien ze olej ze igla ze trzyma kompresje.
ma miec tylko szpilki od strony dolotu zeby dalo sie przykrecic flansze i tyle.
mój koleżka ma głowice jakaś ze sportowym wałkiem od vtr 1.6 8v 97rok i sprzedał auto i leży mu to ale wyjechał akurat i dupa jak nie znajdziesz to pewnie jak wróci to możemy się dogadać