To napisał jakiś całkowity laik... Nie czuc mocy, w zakretach czuc wage, zawias za twardy...
W takim razie czemu te auto na prostej i na torze klepie konkurencje? Nawet jak jezdza nim niemcy z Auto Sport?
Napisała to osoba, która potrafi jeździć, doskonale czuje samochód i wie o czym mówi.
Widocznie Nissan nie robi takiego szału w porównaniu z Evo i GT2.
Panowie ja już pisze ostatni post w tym temacie, pie.rdole to.
Prawda jest taka, że większość z nas jeździ zwykłymi gównami i na widok oraz osiągi GT-R'a wali konia. Jednak postawcie się w roli osoby, która na codzień jeździ mocnym Porsche, daje prawie 400 tyś. zł za Nissana i wtedy okazuje się, że ten Nissan to wcale nie tak szybka i perfekcyjna maszyna. Dziękuję. Amen.
Prawda jest taka, że większość z nas jeździ zwykłymi gównami i na widok oraz osiągi GT-R'a wali konia. Jednak postawcie się w roli osoby, która na codzień jeździ mocnym Porsche, daje prawie 400 tyś. zł za Nissana i wtedy okazuje się, że ten Nissan to wcale nie tak szybka i perfekcyjna maszyna. Dziękuję. Amen.
Martin,nie spinaj się. Akurat mnie do evo nie trzeba przekonywac i twierdze, ze biorac pod uwage wszystko nie ma szybszego auta na świecie. Ale gtr na równym suchym lub mokrym torze niszczy system. Zniszczył porsche turbo na Nurburgringu w teście niemieckiej gazety auto sport, dla mnie to wystarcza. Więcej rekomendacji nie potrzebuję.
Co do osoby, która to napisała. To,że ma evo i gt2 i jeszcze sie nie rozwalił nie znaczy jeszcze,że ma pojecie o szybkiej jeździe. Dla mnie ten koleś moze miec nie wiem jakie auta, ale pie.rdoli głupoty. Poza tym co do Porsche gt2, to w polsce jest parę osób, który byłyby w stanie byc szybsze w tym prosiaku niż z gtr. Gt2 to jeden z najtrudniejszych w prowadzeniu samochodow i już widzę, jak ten koleś jest w nim szybszy niż gtr Chyba, że to Kubica czy jakis Szwagierczak. Sam fakt, że narzeka na komfort i spalanie pokazuje jaka jest osobą. 18l i płacze
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Pią 13 Lis, 2009
Powiem Wam że czytam ten temat z ogromnym zainteresowaniem.
Jest to mój ulubiony temat, ponieważ nie mając 500000pln moge zaznać odczuć jakbym posiadał nissana.
Szczerze mówiąc widzialem GTR wyłącznie jak wyprzedzałem lawete która wiozła 2 sztuki i wg mnie wyglada nadzwyczaj ciekawie.
Dzieki Wam wiem również jak jeździ.
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
Ok,już wiem kto to napisał. Jest rzeczywiście dobrym kierowcą amatorem,ale jeśli w testach typu Top Gear czy auto sport gdzie testują zawodowi kierowcy wyścigowy Gtr robi super czasy to zdanie szybkiego polskiego amatora jakos biorę z przymrużeniem oka.