Witam!
Kupię samochód. stosunkowo mały, szybki.
Najchętniej coś w rodzaju: saxo vts, pug 106.
Cos w rodzaju punto gt, ew punto II 1,2 16V, clio II 1,4 16V, nawet pug 206 1,4 , civic 6 gen i inne ciekawe propozycje.
Kryteria: raczej do 10 lat, przebieg do 200 tys, nie po dzwonie (stłuczki akceptowalne).
Budżet hmm..12 tys + kilka tys zł jeżeli umowę podpiszemy w Santanderze (sprzedawca otrzymuje całą kwotę gotówką, ja sobie spłacam auto)
Każde z tych kryteriów można troszkę nagiąć.
Z chęcia poznam oferty użytkowników, ew znajomych samochodów, lub ofert w necie/prasie wartych uwagi.
Nie mam dużego ciśnienia na samochód, moge poczekać miesiąc ,dwa. Jeżeli w tym czasie ktoś planuje wymianę swojego pojazdu, to po uzgodnieniu warunków, oczywiscie poczekam.
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 02 Lis, 2006 Re: Kupię hot hathatch'a
Hothatch +
paweld napisał/a:
Kryteria: raczej do 10 lat, przebieg do 200 tys, nie po dzwonie (stłuczki akceptowalne).
Budżet hmm..12 tys
Paweł
Człowieku takie rzeczy to tylko w erze , a i to nei zawsze
Jak potrzebujesz auta do wozenia posladów do pracy to kup sobie cos z tej listy "ewentualnych", byle nie francuskie.
paweld [Usunięty]
Wysłany: Czw 02 Lis, 2006 Re: Kupię hot hathatch'a
Loko napisał/a:
Hothatch +
paweld napisał/a:
Budżet hmm..12 tys
Paweł
Człowieku takie rzeczy to tylko w erze , a i to nei zawsze
Jak potrzebujesz auta do wozenia posladów do pracy to kup sobie cos z tej listy "ewentualnych", byle nie francuskie.
piszę tu dlatego,że uciekło mi saxo z piaseczna, które było na 69 stronie wątku z ogłoszeniami, więc może rodzynki się trafiają. A że nie mam PILNEJ potrzeby na auto,to może coś się trafi.
Jakarti, jeżeli możesz,to oczywiście zapytaj o to punto,gdy cos będziesz wiedział,to prosze o pw.
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 02 Lis, 2006
Najgorzej to będzie z tym "nie podzwonie" saxo z piaseczna było ostatnio lekko uderzone, ale nie wiadomo jaka jego przeszłosć była:), na pewno cos mus ie przytrafiło przez 10 lat
tommi [Usunięty]
Wysłany: Pią 03 Lis, 2006
Hej!
Ja mam zamiar w najblizszym czasie sprzedac mojego VTS'a. Co do ceny i jakichs szczegolowych pytan odnosnie autka to pisz do mnie na priva.
Aha, auto jak cos byloby do sprzedania w grudniu.
Pozdrawiam