dajcie spokój z żartami, starałem sie razem z innymi jak mogłem
zawiół pomiar czasu, być może umyślnie bo i takie mam podejrzenia. nie dałem rady wszystkiego dopilnować. wielkie podziękowania dla rikiego adiego i jego marty bo to dzięki nim ten rajd poszedł. co do liczenia wyników na rajdzie, okazało sie że zły człowiek sie tym zajmował, a druga sprawa to wielu zawodników nie wpisało w karty drogowe swoich numerów co znacznie opóźniło liczeni bo pojawiła sie cała masa no name-ów, zanim sie doszło czyja karta jest czyja to troche minęło czasu.
na koniec chce wszystkim podziekować za rywalizację , a od siebie dodam że więcej sie na taką fuche nie piszę bo do dyrkowania to trza mieć mocne nerwy a mi takich brakuje
pzdr
bubal napisał/a:
Co do wyników to lepiej się nie wypowiadać, na os 1 dodano nam do czasu 5s a na drugim 15s, mam onboardy także sprawdziłem wszystko, ciekawe jest tylko to, ze rozmawiałem z innymi załogami i niektórzy mieli dobre czasy,w sumie to chyba jest nie możliwe aby były wpisane dobre czasy przejazdu jak jesteśmy puszczani z komórek a sędziowie maja problem z odliczaniem, w sumie rajdu nie ukończyliśmy i daliśmy sobie na spokój z wyjaśnianiem.
Cytat:
mega burdel z tymi czasami. dobrze ze pojechales bo im dluzej bys z nami zostal to bysie bardziej wku..ial, szkoda na maksa tej awarii bo sorry za brutalne slowa ale na dzien dzisiejszy to Tobie nalezal sie tytul MO,bo inni ktorzy wczoraj walczyli powinni jeszcze popracowac nad szybkoscia i bezblednoscia. szkoda, szkoda,szkoda....