całej ekipie z HotHatch - za spełnienie marzenia Angeliki oraz wspaniały pomysł na oprawę:);
Pani Dorocie Pykosz i Pani Joannie Mirek - za chęć uczestniczenia w tak ważnej chwili dla Angeliki i jednocześnie zawodniczom klubu Muszynianka FAKRO wielkie podziękowania za zaangażowanie w pozostałe marzenia naszej marzycielki:).
auto: clio sport
silnik:: 2.0
moc: 171km Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2006 Skąd: warszawa
Wysłany: Wto 24 Lis, 2009
Byłem ostatniu na spotkaniu fundacji i sa dwa fajne marzenia (motoryzacyjne)
Jeden chłopiec marzy o wyposazeniu 'warsztatu' motorowego, chodzi tutaj o narzędzia
Drugi chłopak marzy o kursie na prawo jazdy (ale chce poczekać jeszcze pół roku aż bedzie gotowy)
Jeden chłopiec marzy o wyposazeniu 'warsztatu' motorowego, chodzi tutaj o narzędzia
Mam mocno zaprzyjaźniony sklep z narzędziami. Napewno pójdą na sprzedaż zupełnie bez marży. Co by to miało być konkretnie ? W razie czego mogę się rozeznać co i jak. Jak by była znana kwota to postaram się namówić na udział w akcji i może też coś dorzucą od siebie. Jakieś zestawy kluczy ? Żaba ? Jak dostanę od nich ofertę to sprawdzę z tym co jest na allegro, żeby nie zrobić niedźwiedziej przysługi
I tym razem bym się wybrał do marzyciela choćbym miał stanąć na uszach
Drugi chłopak marzy o kursie na prawo jazdy (ale chce poczekać jeszcze pół roku aż bedzie gotowy)
myślę, że w tym też może tu ktoś pomóc
Wydaje mi się, że to mocno dla nas te marzenia - w sensie, że damy radę. Może obydwa bo to z prawem jazdy trzeba zrealizować dużo później jak dobrze rozumiem ?
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Jeśli idzie o narzędzia, to tak:
BETA, HAJ SPEC ale po maksie drogo nawet bez marży w promocji itd. to duża kasa.
KING TONY rozsądna jakość za przystępną cenę, mimo że to chiński produkt ale dają podobnie jak inne firmy dożywotnią gwarancję.
DEDRA, Chińszczyzna, ale... Jest to Polska firma która jeździ po targach na świecie wybiera produkty do testów, to co się okazuje w miarę wytrzymałe, na to podpisują umowę i brandują swoją nazwą. Bardzo tanie, ostatnio komplety kluczy w cenie hurtowej po kilkadziesiąt zł. Jak będzie wiadomo co dokładnie potrzeba dajcie znać. Pójdzie bez marży.
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
jonesway'a nie znam. Z Facomem mi się źle współpracowało bardzo, dlatego zrezygnowałem i wolę Betę. Jest jeszcze Proxxon, tym handluje znajomy ojca więc musiałbym z nim pogadać czy puści to bez narzutów.