Qarwa dotychczas dzialalo bez problemu, od pewnego czasu mam problem z dodaniem zalacznika na maila? Moze mam cos przestawic w ustawieniam, kuma ktos temat? Poczta na interii oczywiscie konto darmowe dam pomogl kto pomoze
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Czw 26 Lis, 2009
Może należałoby jakby to powiedzieć, ustawienia są różne, załączniki się czasem ładują jakby bardziej, jeden może trochę dłużej bo plik ma większy, natomiast poczta nie odbiera w tym samym czasie wszystkich ustawień z domysłu, ponieważ są one zmienione w trakcie wysyłania załącznika, należałoby w takim układzie wyrównać, bez większych zmian, załączniki do rozmiaru standardowego, aby poczta mogła przetworzyć je w załączniki o wielkości nie większej niż powiedzmy ta właściwa, może to jednak spowodować przełączenie w tryb bezzałącznikowy, trudny temat generalnie.
bart, dostaje pomogl za wiedze teoretyczna, a eM, nie dostanie za to ze mnie nie lubi
nie wiem jakim cudem ale w koncu zaladowalo nawet dwa zalaczniki ktore wyslalem bez problemu, i temat moznba zamknac lub usunac
eM, nie porownuj mnie nigdy wiecej do gryfina
ja probuje nawiazac kontakt. pomoc komus lub czasami szukam pomocy, a Pan G. robi z siebie pajacai posmiewisko, taka jest prawda
Czesio [Usunięty]
Barejka napisał/a:
Pan G. robi z siebie pajacai posmiewisko, taka jest prawda
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Barejka napisał/a:
eM, nie porownuj mnie nigdy wiecej do gryfina
ja probuje nawiazac kontakt. pomoc komus lub czasami szukam pomocy, a Pan G. robi z siebie pajacai posmiewisko, taka jest prawda