auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Wysłany: Wto 07 Lis, 2006
ja wystartowalem jako ostatni.. stosunkowo wolno dojechalem do pierwszego
zakretu z nadzieja ze nikt we mnie nie trafi, a i tak dostalem jakims rykoszetem
i polecialem na bande.... :/
1,37,4 zrobilem w trakcie wyscigu.... ale wszyscy sa poza moim zasiegiem...
dario pokazuje sie napis NIEB FLAGA... i wiadomo ze trzeba zjechac...
mnie dublowales przed zakretem po dlugiej prostej.. i bylo chyba ok...
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
wlasnie wlasnie, 106 - w rajdach jedzisz wiec pokaz jak sie powinno jedzić.
BOLO
Anjas ja tez miałem taka przygode, udało mi sie wreszcie Bola wyprzedzić ale zaraz , bo psyche mam zrytą , kartoflen zaliczyłem.
wczoraj odkrylem jak zrobic 31,5 na pierwszym miedzyczasie
I jak to zrobić????
Sledz loko to sie dowiesz wiem jak wyglada prawidlowy tor tylko nie wiem jak to zrobic ) mysle ze blad tkwi u mnie w punkcie hamowania musze chyba wczesniej hamowac ale nie jestem pewien musze to przetrenowac
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Jak już kogoś śledzić to najlepszych, bo jak będziesz patrzył na mnie to nauczysz się błędów które ja robie , raz na jakis czas dobrze jest sciągnąc z lfsworld replaya najlepszego zawodnika i sobie go oglądnąć pare razy. Mi to pomaga
Bolo [Usunięty]
Hehehe, juz nie narzekajcie.Pare razy zjezdzałem albo odpuszczałem i mnie nie wyprzedzaliscie Przeciez nie będe hamowac żeby Was przepuscic, doszliście mnie ale nie byliscie na tyle dobrzy żeby wyprzedzić
Najlepsze było ze w drugim wyscigu od połowy jechałem wozem po dwóch dachowaniach,i był strasznie przekoszony - zreszta Michał widział.
Dzięki za wyścig i do nastepnego.
P.S.Nastepnym razem będe wyraźniej zjezdzac, co złego to nie ja
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
taaa to jest racja, widziałem samochod bolka i powiem wam ze dobrze zmasakrowany był
a tak go wsciekle dochodziłem , zajarany patrze na mecie a to złom a nie samochód