muszę to napisać po raz drugi
też wg. mnie przewidywalny i ogólnie średni film
jakby dopracować scenariusz i dać lepszego reżysera to mógłby być całkiem fajny
ale tak to średnio mi się podobał
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pon 07 Gru, 2009
to jest taki trochę czeski film
facet robi technologie do zabijania ludzi dla rządu czyli jest mocno umocowany w sluzbach specjalnych,
zabijaja mu zone i corke i broni go jakiś prawnik z urzędu i wyglada to tak jakby był szarym kowalskim (smithem) bez zadnych pleców, bez znajomosci, bez zadnych umiejetnosci.
Potem odzywa się w nim James bond i Hannibal Lecter zarazem. Daje się zamknąć w wiezieniu zeby mordowac ludzi z wymiaru sprawiedliwosci, z jednej strony jako psychopata z drugiej logicznie uzasadnia swoje motywy.
Zachęcam was do osrania hollywodzkich produkcji i rozejrzenia się trochę za lepszym kinem.
To tak jak z autami z usa i wszystkim innym. Po prostu gówno.
prawda to co piszesz
do tego po kilku ostatnich filmach zauważam że 90% wyskokich urzędników państwowych to Murzyni zaznaczam że nie mam nic do Murzynów
nie ma co sie asekurowac, widac ze film jest poprawny politycznie.
Ogladaliscie Czlowieka Demolkę? Taki film by nie powstał teraz - Murzyn ZŁY przestępca, biały Policjant - dobry? To nie do pomyślenia - czysty RASIZM
Poje.bało ich doszczętnie.
mi tam czarni jakos w filmach specjalnie nie przeszkadzaja
ale murzyn z botoksem wyglada conajmniej jak w masce
ani sie nie usmiechal, ani nie marszczył tylko taka lalka z porcelany
jeszcze w temacie poprawności politycznej
podobno wcześniej to nakręcili niż Obama został prezydentem
sorry, może się czepiam, ale jak ja to zauważam ostatnio to coś w tym musi być
ptaku [Usunięty]
Wysłany: Nie 13 Gru, 2009
Myślę że film warty obejrzenia, jest to jeden z lepszych filmów które ostatnio oglądałem.